Wel of niet roken tijdens lockdown?

Wel of niet roken tijdens lockdown?

Er was een discussie gaande in Utopia, maandag begint de lockdown en gaan de bewoners één week lang terug naar de basis. Maar hoe zit dat dan met roken? De meerderheid in de groep rookt maar mag dat ook tijdens de lockdown?

Mark is het er namelijk niet mee eens, iedereen moet terug naar de basis maar er mag wel gerookt worden. Je kunt het toch wel met 2 pakjes halen? Nee antwoordt Colinda officieel niet. Gina merkt op dat er de laatste tijd wel veel gerookt wordt. Iedereen zit maar bij het bankje en er worden vaak sigaretten gehaald. Ja antwoordt Mark, het is net een groot rook festijn. Ik heb het nu al een paar keer aangegeven maar er wordt niks mee gedaan. Eerlijk is eerlijk zegt Colinda de een zuipt de ander eet chocolade, de een doet dit de ander doet zo. Sommige doen alles aldus Mark. Ja zegt Colinda maar je kunt voor een ander niet bepalen wat wel en niet mag. Dat is het hele punt. Dan doe ik niet mee aan de lockdown aldus Mark, als we zulke afwegingen gaan maken. Daarna besluit Mark weg te lopen. Colinda richt zich op Gina en Rob, ze is bang dat er verdeeldheid komt. Het begin nu al de rokers en niet rokers. Volgens Rob mag er gewoon gerookt worden, wel minder. Minder roken is ook logisch aldus Gina. En Rob benadrukt dat het nog niet duidelijk is hoe het allemaal gaat lopen. Gina vindt het wel apart dat er nu 10 pakken sigaretten besteld wordt. Gina vind ook niet dat de bewoners moeten stoppen, dan worden ze chagrijnig. Dat gaat echt niet werken.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 32    Gemiddelde: 3.1/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Marja at 22:30

    Nee stel je voor, vooral veel roken. Anderen willen weer alcohol en er zal wel veel verstopt worden van te voren. Ze eten heus geen brandnetelsoep, bestellen wel sushi en spareribs. Ik geloof helemaal niets van die lockdown. Alles weer in elkaar gezet door de regie.buiten zicht van publiek vreten ze gewoon door

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *