Survivalexpert in Utopia

Survivalexpert in Utopia

Maandag is het dan zover, de Utopianen gaan in totale lockdown. Of te wel de loods gaat op slot en de bewoners gaan terug naar de basis. En moeten buiten zien te overleven. Maar hoe doe je zoiets? Daarom is er vanmiddag een survivalexpert langs geweest om het een en het ander uit te leggen over overleven. Jack backer is een survivalexpert en geeft alle bewoners verschillende tips om het overleven in de natuur wat makkelijker te maken. Jack vertelt de bewoners van alles, zo vertelt hij ze dat er 4 dingen erg belangrijk zijn. Onderdak, vuur, water en voedsel. De bewoners hebben in principe al 2 zaken, onderdak kan bijvoorbeeld in de gym en water is er aan de zijkant van de loods en bij de koeien. Vervolgens gaat Jack nog in op belangrijke zaken hoe bepaalde dingen aangepakt moeten worden. Hij legt uit hoe je vuur kan maken, hoeveel vocht iemand per dag moet innemen. Er worden verschillendke planten besproken waar voedsel van gemaakt kan worden. En als laatste lopen de bewoners met survivalexpert Jack nog een rondje over het terrein. Jack geeft de bewoners verschillende aanwijzingen om het een week lang vol te kunnen houden. Hieronder kun je het allemaal nog eens terug kijken. Zal het de  bewoners lukken één week te overleven?


Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Anja at 08:22

    Inderdaad, de meiden, Naomi zonder make up? Ze gaat alleen maar roepen ik zie er niet uit, hou op en niet doen, colinda dr haar, ook een probleem, ik geef ze hooguit 2 dagen,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *