Stefanie heeft wederom heimwee

Stefanie heeft wederom heimwee

De eerste dag in Utopia had nieuweling Stefanie al een moeilijk moment. Maar vanmiddag was dat wederom het geval. Ze heeft wederom last van heimwee.

Stefanie zit op bed te huilen en bekend dat ze heimwee heeft tegenover Gabriëlle. Gabriëlle troost haar en weet hoe moeilijk het kan zijn. Je mag verdrietig zijn. Het is goed dat je huilt, maar je moet wel weten waarom je hier bent. Dat weet je wel toch? Ik denk ook wel dat het je gaat lukken, maar zet alsjeblieft geen druk op jezelf. Je bent hier nog niet eens vijf dagen. Ook benadrukt ze dat ze de tijd dat ze net in Utopia zat moeilijk vond. Maar geeft als tip wel mee dat ze zichzelf moet zijn en zich niet druk hoeft te maken. We vinden je allemaal leuk voegt ze eraan toe.  Stefanie geeft aan dat ze zichzelf te veel aan het pushen is. Ze zet er te veel druk achter. Gabriëlle antwoordt dat ze geen robot is, je bent net binnen en het is helemaal niet erg. Je moet gewoon nog aarden.

Ook buiten bespreekt ze haar heimwee tegenover Ivan, LauraB en Rob bekend ze er last van te hebben. Ik had bijna mijn 24 uur aangevraagd, maar dat is ook weer zonde. Goed zo antwoordt LauraB en Ivan benadrukt dat Charlotte er ook erg last van had. Trekt het je niet teveel aan aldus Ivan. Ook Rob probeert haar te motiveren, wat vindt je leuk om te doen? Voetballen antwoordt Stefanie. Dan gaan we dat zo doen zegt Rob en gaat alvast zijn schoenen aantrekken. Zal het nieuweling Stefanie lukken om haar heimwee te overwinnen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anna at 06:28

    Waarom schrijven mensen zich in als ze niet zonder hun thuisbasis kunnen! dat was ook het geval met Tineke,die had ik niet naar huis gestuurd ik had haar laten zitten en Colinda weggestuurd….Nu kreeg ze haar borg terug…

  2. Toet at 15:25

    Stop deze freak show.liefdes verdriet.Honger.heimwee.Ruzie.Openbare Sex.Waar zijn de echte mensen die er in het begin in waren.Waar een knuffel gewoon was .Elkaar steunde .Elkaar hielpen.Mensen zoals nicoline waar de zachtheid van af straalde .Iedereen deed op zijn manier wat werk.Waarom moet daar maar gebouwen gebouwd worden.Eind van het jaar is alles voorbij.Laat zien dat er eenheid onder elkaar kan bestaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *