LauraB en Ivan hebben een goed gesprek

LauraB en Ivan hebben een goed gesprek

Ivan was gisteren kwaad en liep boos weg tijdens de Utopia 500 dagen Quiz. Dit omdat er een vraag werd gesteld die bij hem in het verkeerde keelgat schoot. De vraag die gesteld werd was welke bewoners met elkaar gerommeld zouden hebben. En daar kwam Ivan en Nicole toen ook uit. Ivan vond dat niet fijn dit omdat hij dat soort zaken tussen 2 personen wil houden en niet heel de wereld hoeft dat te weten.

LauraB besloot het gesprek aan te gaan om nog eens over gisteren te praten. Volgens Ivan gaat het hem meer om zijn familie en de cultuurverschillen. Daarom had hij moeite met die vraag en wat er bekend werd.  Als we buiten zijn, dan laat ik haar alle hoeken van de kamer zien. Maar hier is het een heel ander verhaal. En ze weet waarom het voor mij zo belangrijk is. Ik heb nooit gezegd dat ik het niet gedaan heb. Ik heb er gewoon nooit over gepraat. Ik heb nooit ontkend dat het gebeurd is. Ook legt hij uit dat hij het niet leuk vond dat Nicole LauraB niet tegenhield toen zij het antwoordt Ivan en Nicole op het bordje schreef. Nicole had moeten weten hoe gevoelig dit ligt. Het ontbreekt bij Nicole aan fatsoen. LauraB benadrukt dat ze er niet bij nagedacht had en biedt haar excuses aan. Ik voelde mezelf ook wel een beetje stom, ik had er niet bij stilgestaan voegt ze eraan toe. Ivan antwoordt dat hij het haar niet kwalijk kan nemen maar Nicole wel. Dat soort dingen doen alleen maar meer pijn, het is nog erger dan hoe het hier was in december. LauraB zegt dat ze er ook voor Ivan is en altijd met haar wil praten, daar zijn we vrienden voor! Maar praat en stort je niet volledig op het werk. Ivan lacht en zegt dat hij zijn belofte gaat nakomen, het cordwood huis afmaken. Ga maar weer werken antwoordt LauraB lachend. De twee geven elkaar nog even een knuffel en het lijkt weer goed te zijn tussen die twee.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 33    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. martine at 21:17

  Lezen de bewoners ingezonden reacties? Mijn zorg voor Nicole is of ze straks zo in de psychische molen van Ivan vast blijft zitten. Met een Arabische echtgenoot heb ik heel veel begrip, maar Ivan kiest steeds voor zijn familie – waarom is hij nog in Utopia als de eer van de familie op het spel staat? Dat is je eigen verantwoorrding .

 2. lena at 15:36

  En laurab is een gevaarlijke rat. Wat ze eerst samen deed met de andere laura doet ze nu alleen. Vies en doortrapt schijnheilig geval.

 3. lena at 15:34

  Normen en waarden heet dat. Niet iedereen hoeft te zien of te weten wanneer zij sex hebben. Net zo goed als je dat ook niet hoeft te zien en te horen over je ouders. Er hangen inderdaad camera’s maar wat ze stiekem doen hoeft niet uitgebreid besproken te worden. Ik snap heel goed wat hij bedoelt en zij wist dit ook van tevoren. Hij kan dingen soms wat subtieler brengen, maar hij heeft we degelijk een punt.

 4. Yvon at 22:19

  Ik vind die LauraB maar een gevaarlijk ding,ze lokt het altijd uit,daarna gaat z.g. Met ze in gesprek en altijd is zij dan het begrijpend persoontje!!!maar ze heeft het vuurtje wel aan gestookt!!!

 5. Wil at 14:03

  Hoe zo niet heel de wereld hoeft dat te weten? Je weet dat er cameras staan Ivan!!!!!
  En Nicole de schuld geven? Nou nou, de manier waarop hij met vrouwen omgaat en zeggen dat hij gek is op nicole? Sorry maar zo praat je niet tegen vrouwen waar je van houd, ronduit smerig, ze moet altijd jou goedkeuring hebben en vooral niet te veel praten. Ik geef nicole groot gelijk, ze moet niet onderdanig zijn. En nu lekker haar eigen utopia weer oppakken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *