Ivan en Mark over de ruzie

Ivan en Mark over de ruzie

Ivan spreekt zijn ruzie niet alleen met Gabriëlle maar ook met Mark. Ook deze heren bespreken de situatie nog eens door.

Mark vertelt hoe hij de ruzie tussen Rob en Ivan heeft ervaren ik vond dat jullie eigenlijk wel rustig bleven. Je was baldadig en je had gelijk, maar Ivan is Ivan. En als die iets niet leuk vindt en iemand gaat maar door, dan doet Ivan wat. Klaar. En daarmee is denk ik de kous af. Ik denk dat je het er met Rob over moet hebben. Ivan knikt ja en geeft Mark gelijk. Ook is hij benieuwd of er nog andere bewoners over het akkefietje praten. Mark antwoordt niks meer te hebben gehoord.  Iedereen was lekker baldadig en aangeschoten wild. Was je ook aangeschoten?”vraagt Ivan om te controleren of Mark vannacht wel alles heeft meegekregen. Nee nee antwoordt Mark. Ivan legt het nogmaals uit,  Rob zat allemaal dingen te roepen. Op een gegeven moment ging die maar door en toen zei ik: je bent een nietsnut. Je komt hier en je bent alleen maar aan het drinken en aan het roken elke dag.  Mark geeft hem hierin gelijk. Ivan benadrukt dat hij alleen dingen zegt als hij dat ook echt meent. We houden in de gaten of de heren nog gaan spreken over het voorval. Maar of dat ook gaat gebeuren?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 10 reacties op dit artikel
 1. Ruud at 23:05

  TOET je heb wel erg een grote mond..achter je PC durf je wel een mening te geven over iemand anders.

  IVAN is gewoon eerlijk hij praat NOOIT achter iemands rug …HIJ zeg het meteen in je gezicht en dat vinden sommige mensen daar en hier achter de pc niet goed …….nou ik heb daar juist respect voor.

  En die ROB doet echt helemaal niks zuipen/roken en de boel opstoken daar is hij goed in. OPZOUTEN Rob de zuipert

 2. Toet at 18:10

  Nu moet ik echt overgeven .De pagina van de blinde kippen Iwan heeft verantwoordelijkheid.Iwan is eerlijk.Neeeeeeeeeee hij is een grootbek .Die iedereen beledigd de baas speelt iemand aan wilt vallen en het liefst op iemands gezicht timmert.Doe je oogjes open.Iemand krijgt wat hij verdient.Dag alie baba.Hoop dat je gauw weg gaat.

 3. anneke at 14:23

  Waarom scheld namen voor Ivan hij heet zo en niet anders .
  hij heeft gelijk als hij iemand erop aan spreekt als hij z’n eigen niet gedraagt Ivan durft er iemand voor aan te spreken het zal de rest een zorg zijn hoe iemand zich mis draagt
  En als hij nog niets doet mag hij dat best zeggen alleen hij moet het even minder grof doen

 4. adriana46 at 14:08

  Alle respect voor Ivan. Hij heeft volledig gelijk. Rob is een rokende, zuipende nietsnut. Een nare man. En Ivan is een harde werker, met wel verantwoordelijkheidsgevoel. Die Rob was beledigend naar Ivan toe. Groot gelijk dat Ivan dit niet pikt. Ivan is ook eerlijk, die zegt het in het gezicht van de persoon in kwestie. Dit als advies, als de persoon in kwestie na vele malen nog niet luistert en in dit geval Ivan zit te treiteren. logisch dat de bom dan barst. Ik vind dat Ivan zich goed heeft ingehouden. Als ik een man was, denk ik dat Rob dan nu twee verschillende kleuren ogen had gehad 😉 Want langdurig het bloed onder iemands nagels uithalen…….

  • Manon at 17:25

   Helemaal mee eens adriana46! Ivan is vrij direct maar wel altijd eerlijk naar iedereen! Dat kan ik niet van veel mensen zeggen daar.. En die Rob, ja dat is de volgende die daar lekker vakantie viert! Inderdaad, roken, drinken en slapen meer heb ik hem nog niet zien doen!

 5. Marja at 13:33

  Ach wat zit Ivan zijn straatje schoon te vegen. Hij is en blijft agressief . Rob doet inderdaad niet veel, maar Ivan is zijn baas niet. Nicole mocht nooit met laurab praten omdat het zo’n roddelkont is, maar Ivan doet het nu zelf wel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *