Ivan en Nicole bespreken hun relatiebreuk

Ivan en Nicole bespreken hun relatiebreuk

Ivan en Nicole zijn al een tijdje uit elkaar, maar ondanks dat hebben de twee een goed gesprek gehad over hun relatiebreuk. Terwijl ze zaten te roken hebben de twee een lang gesprek gehad.

Had jij verwacht dat ik er anders mee zou omgaan? vraagt Nicole direct aan Ivan. Ivan antwoordt nadat ze twee keer zijn onderbroken door hun medebewoners dat hij had verwacht dat Nicole hard zou zijn. Maar in een andere situatie weet ik niet of je er zo mee om zou gaan. Nicole zegt dat het ook niet wil zeggen dat mijn gevoel weg is.  Ik moet het verdriet een plekje geven. Ik heb niet het idee dat jij niet hetzelfde hebt gehad. Ik heb altijd het idee gehad dat het meer aanmodderen was dan dat het allebei voor ons een gelukkig leven zou opleveren. Dit wil niet zeggen dat ik minder van je gehouden heb of dat ik niet verliefd op je ben geweest. Maar als je het realistisch gaat bekijken dan denk ik dat onze karakters altijd zullen botsen. Ivan geeft aan dat hij er op die manier niet heeft ingestaan en het ook niet wist dat Nicole er zo over dacht. Nicole geeft wel toe dat ze het moeilijk vind om bepaalde dingen bij Ivan te ventileren. En daarom heeft ze er ook met anderen over gesproken. Na een stilte geeft Ivan ook toe dat hij het moeilijk vindt. Ik vind het lastig, lastig om er hier mee om te gaan. En de twee zijn het er wel over eens dat er niet echt een oplossing is. Maar toch spreken de twee nog even verder. Ivan vindt het bijvoorbeeld moeilijk dat ze nu heel anders met elkaar omgaan. Volgens Nicole valt dat wel mee, ze probeert vriendschappelijk met hem om te gaan. Ook zou Nicole zich op een bepaalde manier open stellen tegenover hem. Nicole antwoordt dat ze het idee heeft dat Ivan haar behandeld alsof zij hem geestelijk of lichamelijk heb mishandeld wat niet zo is. Het enige wat ik wel heel erg akelig vond is de manier waarop je tot twee keer toe met mij gepraat hebt en dat je uit het niets mij een zoen op mijn mond gaf. Dat vond ik echt heel misselijk, maar goed dat was al na dat hele gebeuren. Maar goed dat wist je al. Voor de rest kan ik niet bedenken hoe ik je dat gevoel heb kunnen geven. Tja, het is niet makkelijk  aldus Ivan en wederom is het stil. Ik heb het idee dat ik mezelf ben kwijtgeraakt gaat hij verder. Ivan vindt zichzelf veel te soft geworden. Hij moet op zoek naar balans. Ook Nicole heeft de afgelopen tijd dingen meegemaakt die ze niet van zichzelf is gewend. Balans, luisteren, aandacht en waardering, dat zijn de dingen die volgens de twee belangrijk zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. anneke at 13:04

    Ik heb het idee als Ivan weg gaat dat het een zooitje gaat worden ,want dan neemt die Bas het over en heeft niemand iets te vertellen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *