Utopia got talent

Utopia got talent

Er staat een nieuw evenement op het programma namelijk Utopia got talent. Heb jij een talent dat je aan duizenden andere kijkers wil laten zien? Neem dan onderstaand bericht wat ook gedeeld werd in de Utopia courant even door.

Samen met de mede-Utopianen stellen wij de loods open voor nieuwe talenten. Wij willen Nederland kennis laten maken met misschien wel jouw talent! Dansgroepen, goochelaars, slangenmensen, kunstjes met een hond, zangers en zangeressen, we kunnen het zo gek niet bedenken. Van jong tot oud, iedereen is welkom!

Op Zaterdag 12 & 13 Juni houden wij daarom de audities om er achter te komen wie er door gaan naar de finale op 19 Juni.De poorten staan op 12 Juni open van 19:00 t/m 22:00 & 13 juni van 18:00 t/m 22:00. Wil jij jouw talent laten zien hier in Utopia mail ons dan naar: inwoners@talpa.tv En geef je nu op en wie weet wordt jij wel het grootste talent van Utopia!

19 Juni is de grote finale, hier word gestreden voor de titel Talent of Utopia 2015! Dit wordt een avond om nooit meer te vergeten! Hierover geven wij na de audities meer informatie. Als je doorgaat naar de finaledag, maak je onder andere kans op de Titel, een troffe en een leuk geldbedrag! Wij zien jouw aanmelding graag tegemoet komen via Inwoners@talpa.tv!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 4.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. anneke at 17:10

    Dit hebben ze niet zelf verzonnen dit komt van de redactie.
    Hebben we niet genoeg van die programmaas je doet hier alleen aan mee als je op tv. wil komen, en dan gaat Giorgio het presenteren met zijn afgezakte broek

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *