Ivan en Rob maken het goed

Ivan en Rob maken het goed

De avond in Utopia is bijna voorbij, en Rob en Ivan besluiten voordat ze gaan slapen nog even met elkaar te praten. Na de flinke ruzie van vannacht moet er wel iets besproken worden…  De twee spreken er kort maar bondig over.

Als Rob op bed ligt komt Ivan naar hem toe, hij zegt dat hij hem echt een toffe kerel vindt. Rob knikt en geeft aan dat hij het wel jammer vond dat Ivan zo reageerde. Maar geeft toe dat hij zelf ook niet zo netjes deed. Wel kan hij er om lachen en geeft Ivan de tip om dingen eerder uit te spreken. Ook linkt hij de uitbarsting van vannacht aan het feit dat het wellicht gekomen is door alle emoties die met Nicole te maken hebben. Hij moet meer gaan genieten en Rob benadrukt dat hij dezelfde werkhouding als Ivan heeft. Hij sluit zijn pleidooi af met we moeten zorgen dat dit niet meer gebeurd. Ivan is het daar volledig mee eens en high fivet hem. Daarmee lijkt de ruzie uitgesproken te zijn en is het weer helemaal goed tussen de twee.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *