Ivan verrast Nicole met een cadeau

Ivan verrast Nicole met een cadeau

Terwijl Ivan en Nicole genieten van een sigaretje verrast hij de ex jarige job met een cadeautje. Zodra het sigaretje van Ivan op is zegt hij tegen Nicole blijf zitten waar je zit! Snel loopt hij naar de slaapkamer waar hij een klein doosje uit het nachtkastje haalt. Weer terug bij Nicole overhandigd hij het cadeau en zegt alsnog gefeliciteerd met je verjaardag!

Nicole lacht en begint en zodra ze het cadeau uitgepakt heeft komt ze erachter dat het om een geurtje gaat. Blij bedankt ze Ivan en voegt eraan toe dat ze al wel dacht cool te waren tegenover elkaar na het vorige gesprek. Maar ik heb het idee dat het voor jou alleen maar rottiger was of zo. Ik dacht dat je er een beetje boos over was over hoe dat gesprek is gegaan of… Ivan onderbreekt haar en zegt ik vind het gewoon lastig. Ik was gisteren al niet echt in mijn sas en toen nog dat hele gedoe erbij met dat hekje. Ik had het idee dat ik met opzet uit de tent werd gelokt. Beide lachen en Nicole zegt dat het best grappig was dat Ivan boos op Rob werd. Rob zat op het hekje en Ivan was bang dat hij het zou slopen. Uiteindelijk blijft Ivan diegene die het gesloopt heeft. Daarna gooit Nicole het over een andere boeg. Ze vraagt hoe het met de throwdown staat. Ivan antwoordt dat hij momenteel 12 aanmeldingen heeft. Ik weet niet maar misschien is het toch een goed idee om het door te laten gaan. Ook al had ik het niet zo gepland. Dan is het puur om een kick off te geven. Daarna valt er een stilte en lopen de twee lachend richting de loods. Is dit een stap richting vriendschap of wellicht een relatie?

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *