Wil Ivan Nicole terug?!

Wil Ivan Nicole terug?!

Ivan gaf eerder al aan dat hij het moeilijk had om Nicole te zien. Zo feliciteerde hij haar  gisteren niet gelijk en vierde ook geen feestje mee. Maar ook vandaag lijkt Ivan Nicole  te ontlopen en dat vind ze niet leuk.

Ze bespreekt dit voorval met Gabriëlle en zij zegt misschien omdat Ivan vindt dat je hatelijk tegen hem doet, terwijl dat niet zo is? Hij voelt dat waarschijnlijk zo. Ik vind het een beetje jammer antwoordt Nicole. Ik stoor me eraan dat hij ervan uitgaat dat ik nergens last van heb. Dat heb ik wel natuurlijk maar dat is mijn probleem en niet die van jullie. Gabriëlle denkt aan dat er een moment gaat komen waarop het tweetal weer met elkaar moet gaan praten, ze zitten per slot van rekening bij elkaar opgesloten. Als ik goed nadenk, kan ik niets anders verzinnen dan dat hij zo doet omdat hij me terug wil aldus Nicole. Gabriëlle vindt dat de twee er een potje van maken en hoopt dat het snel wordt opgelost. Maar denkt dat dat niet snel gaat gebeuren. Misschien kunnen jullie niet normaal tegen elkaar doen? Als er een van de twee niet overheen is gaat het altijd lastig blijven. Zou Ivan Nicole dan toch echt terug willen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 30    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Corrie at 11:51

  Halo Nicole , Ivan moet eens na gaan denken dat het niet zo gaat je te negeren en dan weer met een cadeautje aankomen en wat een kinderlijke gedrag om je niet te feliciteren, word volwassen Ivan, hij moet leren om zijn gevoelens is uit te spreken als hem iets dwars zit, zeker met zijn vriendin? echte
  mannen praten over hun gevoelens en wat als ze gaan janken daar is niets mis mee, kom op Ivan als je echt van Nicole houd doe er wat aan je zal zien dat het werkt, Nicole als je echt met Ivan verder wil na Utopia moet je wel denken dat het een man is met gebruiksregels vraag het eens aan zijn moeder hoe die in elkaar steekt en als hij met zijn verleden in de knoop zit moet hij hulp zoeken en niet denken dat hij het zelf kan, niet dus nou succes!

 2. Manon at 17:31

  Zou het niet zo kunnen zijn dat Nicole Ivan eigenlijk terug wilt? Al ben ik eerlijk, ik begrijp niet helemaal wat Ivan in Nicole ziet! Ze gedraagt zich als een vent en erg grof in haar praten!

 3. Wil at 17:04

  Nicole bereid je maar voor, en ga niet weer met Ivan, Zijn uitbarstingen blijven en zijn sorry,s erna ook, jij verdiend een man die jou beter behandeld

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *