Ivan worstelt met zichzelf

Ivan worstelt met zichzelf

Nicole gaf gisteren al aan dat ze het lastig vindt hoe Ivan de laatste tijd doet. Daarom besluit ze het gesprek aan te gaan en uit te zoeken wat er aan de hand is.

Nicole geeft aan dat ze merkt dat er iets is met Ivan en vraagt wat er is. Ivan ontkent in eerste instantie maar geeft dan toe dat hij met zichzelf worstelt. Nicole wil graag weten waar het van komt, ze probeert het goed te doen maar ziet dat er gewoon iets is. Ivan zegt dat hij tegen zichzelf aanbotst en ziet het nut er niet in om er anderen mee te belasten. Hoezo niet vraagt Nicole zich af. Het zijn dingen waar ik mee zit aldus Ivan. Nicole benadrukt dat ventileren altijd kan, je belast mij er niet mee maar dan kun je dingen kwijt en heb je het gezegd. Jij verlangt het ook van mij als er iets is dat ik het je vertel. Dus je wilt gewoon echt zo door blijven lopen? Ivan antwoordt voor nu even wel totdat ik weet wat ik ermee ga doen en hoe ik ermee omga. Ik wil gewoon weten waar ik aan toe ben antwoordt Nicole, waar het dan ook om gaat. Ivan benadrukt dat als iets noemenswaardig is hij het wel vertelt. Nicole zucht, ik kan je niet helpen of advies geven? Ik stoor me hier aan en vind het vervelend. Alles wat hier gebeurd of waar je mee zit wordt op mij gereflecteerd. Ivan ontkent dat en Nicole vind dat van wel. Als jij een pest humeur hebt is dat voor mij niet gezellig. Ik heb al een paar dagen niks aan je. Ivan wil het gezellig maken en wil niet meer stilstaan bij zichzelf. Nee je doet al 4 dagen zo en ik ga nu denken of ik iets verkeerds gezegd heb. Als het door mij komt dan moet je het gewoon zeggen. En nu laat je me maar een beetje aanmodderen, dat is toch niet eerlijk? Of zie ik dat verkeerd? Als jij het zo aanvoelt antwoordt Ivan. Dat is lekker makkelijk Jezus! antwoordt Nicole geirriteerd. Ivan antwoordt dat hij gewoon tijd nodig voor zichzelf heeft, wat is daar moeilijk aan om dat te begrijpen? Maar ik mag niet zeggen dat ik het vervelend vind dat je raar tegen mij doet vraagt Nicole zich af. Ivan antwoordt dat hij dat ze dat mag en Nicole vind dat hij tegenover anderen zich normaal gedraagt. Ivan antwoord dat dat niet zo is, dat jij dat naar jezelf toetrekt doe jezelf. Ivan staat daarna op en zegt dat hij verder gaat met werken. Zal het nog goed komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 37    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. David Brigham at 11:19

    Ik hoopt dat er een filmpje online komt van dat stuk waarin Nicole Ivan hélemaal afbrand tegenover Rob. Ik ben bepaald geen Ivan fan, maar hier lusten de honden geen brood van! Wat een kreng, die Nicole, hoog in de bol en achterbaks. En de volgende dag weer een beetje kruiperig en ‘begrijpend’ doen naar Ivan toe. Bah-bah.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *