LauraB voelt zich overwerkt

LauraB voelt zich overwerkt

LauraB voelt zich overwerkt, het vele werk voor het maken van haar sjaals valt een beetje tegen. Ook al heeft ze de materialen, een cursus gevolgd en hulp van Gina en Gaby. Het duurt lang om een sjaal af te krijgen. Daarom besluit LauraB in gesprek te gaan met Mark.

LauraB geeft aan dat het grootste probleem is dat Gaby de enige is die kan stikken. En LauraB kan het wel maar dat duurt nog even voordat ze er handig in is geworden. Daarom oppert ze het idee om iemand in te huren die de sjaals kan maken. Mark vindt het niet nodig, ik had hetzelfde met de patatjes. Ik wordt er wel steeds beter en sneller in. Je moet het gewoon doen. Ook Gaby spreekt hij aan. Als ik kijk hoe lang we nu bezig zijn is het jammer dat we zo niet aan de vraag kunnen voldoen. Ik kan van jou niet verwachten dat je driehoeken gaat stikken. Vind je het leuk om te doen? Gaby antwoordt dat ze het leuk vind om te doen. Leuk is alleen niet het juiste woord maar het is een uitdaging waar ze wat mee kan. LauraB benadrukt zich rot te voelen en niet aan de vraag kan voldoen. Ook is ze bang veel inkomsten mis te lopen tijdens de markt die volgende week plaats vind. Mark zijn mening is duidelijk gewoon doen, ook Gaby wil het doen maar toch besluit LauraB iemand te zoeken die mogelijk kan helpen. Maar dat hoeft niet want de telefoon gaat, een naaister bied zichzelf aan. Ze kan haar helpen en het is dichtbij het Utopia terrein dus dat komt mooi uit. LauraB is razend enthousiast en neemt het aanbod dan ook graag aan. Wel wil ze het allemaal nog eens door bespreken, vanavond komt de naaister al om dat te gaan doen. Probleem opgelost?!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
 1. Corrie at 10:30

  Laura B Ga lekker naar huis zoveel doe je niet, alleen maar slapen eten en vooral alcohol drinken daar

  wordt je moe van, wil wedden als je weg dat Joey je niet zal volgen omdat het een egotripper is.

 2. anna at 05:40

  Laura B moe het enige waar ze moe van kan zijn is de wijsneus uithangen,roddelen en vreten! Maar ik heb haar nooit zijn werken.Ze gedraagt zich als een therapeut.

 3. yvon at 15:45

  Die LauraB moet zich diep schamen,is overwerkt!!!wat een lui ding,haar hoofd wordt ook met de dag dikker.
  Een naadje stikken,dat kan een kleutertje nog wel…
  Ik heb haar ook nog nooit zien werken alleen maar de baas zien spelen,met haar liefje Joey,want die doet ook niet veel

 4. Saskia at 15:34

  Jammer dat ze nooit filmen dat Laura aan het werk is. Dan zou heel Nederland het overwerkt zijn kunnen begrijpen.
  Want ik snap er niks van.

 5. Marja at 15:23

  Ach die arme Laura, ze moest bijna werken, had het al uitbesteed aan gaby, maar dat gaat niet snel genoeg en zelf is ze overwerkt van het delegeren. Gelukkig is er een simpele ziel die graag op tv wil die meteen komt. Straks vertelt Laura wat ze allemaal heeft kunnen verdienen met fe sjaals en vergeet dan gemakshalve wie het werk deed. Wat een lapzwans

 6. adriana46 at 15:03

  ?? wat heb ik gemist….? Laura (B) heb ik eigenlijk nog niet hard zien werken, tenminste als onder werken, geen roken of roddelen wordt verstaan. De projecten die ze ooit verzonnen heeft, waren of waardeloos (hulphond) of ze werden door een ander uitgevoerd (rotonde). Nu de sjaaltjes, ze heeft er zeggen en schrijven één zelf gemaakt. Nu laat ze ze door Gaby naaien, gewoon omdat ze zelf te beroerd is om er routine in te krijgen (en die routine heb je niet na één sjaaltje stikken) heel de vaardigheid is: zoompjes stikken, gewoon een rechte naad. Ik hoorde dat ze 25 Euro voor zo’n sjaal vragen en dat ze eruit zien als poetsdoeken. Dus ik heb geen animo …. en…. LauraB moet, ik ga even van mijn pc af, even zorgen dat mijn lachbui over is.
  Laura en werken…… hahaha, ik heb de slappe lach 🙂

  Wat zei Wilco ook alweer in zijn afscheidsbrief…: ” LauraB, hallo, wakker worden mevrouw Slaaptopia, probeer zelf eens iets af te maken zonder een naaistertje als Gaby”.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *