Kip slachten of niet slachten?

Kip slachten of niet slachten?

De middag gaat wederom rustig en langzaam voorbij. Het weer speelt niet echt mee en het is dan ook rustig te noemen. Zo zien we Gina en Naomi een vuurtje maken wat niet helemaal lukt. Er staat te veel wind of wellicht zit er te veel hout in de vuurkorf? De dames besluiten spiritus en meer wc papier te gebruiken, zal het ze lukken? Ivan zit met Bjorn op de schommelstoel, hij stelt verschillende vragen over irritaties, het huidige Utopia, doelen en verbeteringen. Dit heeft hij bij meerdere bewoners gedaan en zal met alle gegevens uiteindelijk iets gaan doen. Gaby houdt een gelovig gesprekje in de gym waar een aantal bewoners liggen te relaxen. En Bas is eerder in het kippenhok geweest om eieren te zoeken.

Bas was in het kippenhok op zoek naar eieren, echter vindt hij er vrij weinig. De oorzaak lijkt snel gevonden te zijn. Een kip eet namelijk de eieren op zo constateert hij. Kanibaal dat je er bent, ga weg daar roept hij tegen de kip! Vervolgens gaat hij het kippenhok maar uit want eieren zijn er niet echt meer. Gaby hoorde Bas schreeuwen en kwam door de herrie even kijken wat er aan de hand was.  Bas doet verslag van zijn bevindingen, er zit een kip tussen en die zit in het broedgedeelte en die slurpt gewoon alle eieren leeg!. Ja antwoordt Gaby rustig, ze zitten gewoon te loeren op elkaars eieren! Het is één kip die het doet. Die moet gewoon geslacht worden volgens Bas. Gaby knikt wild nee en is het er net als andere bewoners niet mee eens. Ivan wel, hij opperde gisteren het idee om er een te slachten. Maar hij had een andere kip voor ogen, er loopt er namelijk een rond die half kaal is… Maar of er vandaag daadwerkelijk een kip geslacht gaat worden is nog even de vraag…

Gina en Naomi vuur aan het maken

Gina en Naomi proberen vuur te maken.

Ivan in serieus gesprek met Bjorn

Ivan in serieus gesprek met Bjorn

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 3    Gemiddelde: 5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Linda at 18:18

    inderdaad er is eten genoeg.. waarom wordt er GVD niet ingegrepen.. stelletje dieren beulen.. of vind Talpa dit leuk… |Utopia is ram gestoord aan het worden.. de reden weer wrom ik niet meer kijk.. alleen nog afentoe wat leest.. en Toet je hebt helemaal gelijk!!!

  2. Toet at 13:47

    Viespeuken.Als dit wordt toegelaten dan zal ik elke dag dat zooitje ongeregeld uitschelden.Volgens mij is opsluiting zoals utopia gevaarlijk.Het is niet nodig om dit diertje te doden er is genoeg op het terrein te eten.Gooi die poorten open en loop er uit stinkende viespeuken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *