Utopia nieuwtjes 23 mei

Utopia nieuwtjes 23 mei

Utopia nieuws van 23 mei vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • De zesde dag van de lockdown is weer begonnen! Nog één dag te gaan! Morgen om 20:00 uur zit de lockdown erop.
 • Gaby en Bjorn hadden gisterenavond nog een gesprekje. Gaby zei dat ze het fijn vond dat ze dankzij de lockdown mensen leert kennen hoe ze echt zijn. Bjorn kan zich er helemaal in vinden. Wat je zegt is waar en ik vind het verbazingwekkend hoe sommige mensen echt kunnen zijn. Gaby heeft door de lockdown minder mooie dingen van mensen gezien maar ook de mooie. De twee zijn het samen eens dat een aantal bewoners positief zijn veranderd maar een aantal ook negatief. Gaby hoopt wel dat deze lockdown voor verbetering  zorgt. En denkt dat te kunnen bereiken door elkaar beter te helpen. We moeten onze egoïstische dingen aan de kant zetten. En als je een bepaald doel hebt, deel het dan met anderen, maar druk het niet door.
 • Zal er vandaag een kip geslacht worden zoals Ivan dat gisteren opperde? We houden het in de gaten voor je!
 • Colinda heeft wederom brood gebakken voor de bewoners.
 • Bas gaat popcorn maken.
 • Het weer zit niet helemaal mee, hopelijk wordt het vandaag mooi weer. Anders kijken we vandaag waarschijnlijk naar veel bewoners die in de gym zitten te kletsen. Momenteel is dat namelijk het geval. Het gaat er echter wel gezellig aan toe!

We vullen dit bericht meerdere malen per dag aan, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
 1. Druif at 11:01

  Gadver , wat is het toch een vieze vrouw om te zien en hoe ze bezig is met eten maken.
  Ik hoef al niet meer , te zij ik het zelf klaarmaak of iemand het doet die er appetijtelijker uitziet en doet.
  Er staat genoeg sla e. D en er is melk en ei . . Doe ik maar wat minder en is ook nog gezond. Je gaat haast over je nek als je het ziet. Maarrrrr ze doet het wel , dat dan wel misschien in ruil voor borrel of sigaret dat weet ik niet. Vraag me zowiezo af waar sommigen zich druk om maken , die gaan toch weg!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *