Nicole is jarig!

Nicole is jarig!

Om 00:00 uur was het tijd om te zingen voor een jarige, Nicole is vandaag jarig namelijk! Alle bewoners gingen naar de vide om daar te zingen, Nicole lag al onder de dekens maar vond het wel erg leuk. Na het zingen volgde al snel de felicitaties. Daarna werd er een fles champagne ontkkurkt en de jarige nam een slok. Bas kruipt ondertussen bij Gabriëlle in bed en al snel volgen de opmerkingen. Nicole geeft de champagne fles aan Gio en zegt dat ze het anders zonde vind. De fles gaat ondertussen nog wat rond en de meeste gaan daarna maar naar bed. Bas is vanmorgen alweer op tijd wakker maar ook Gabriëlle. Ze willen iets voor de jarige job doen al snel wordt duidelijk wat hun plan is. Bas pluk verschillende mooie bloemetjes en Gabriëlle maakt een ontbijt. Nicole wordt wakker gemaakt en ze vind het erg lief. Waarschijnlijk zal ze ook nog wel verjaardagspost krijgen maar dan later deze morgen. Terwijl de meeste op de vide nog slapen geniet ze van het lekkere ontbijtje. Gefeliciteerd Nicole!

Nicole ontbijt op bed

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *