Joey bij RTL Boulevard

Joey bij RTL Boulevard

Hoe is het nu met Joey? Gisteren was hij te zien bij het programma RTL Boulevard. We omschrijven voor je hoe de oud bewoner momenteel in het leven staat.

Hoe voelt het om in de buitenwereld te lopen? Joey antwoordt dat het heerlijk is, ik heb er heel lang gezeten. Vijftien maanden maar het was een onwijs gave tijd. Ik heb geen enkele tijd gehad dat ik dacht dat ik naar huis zou moeten. Maar op het laatst had ik gewoon zin in wat nieuws. Mijn moeder en zusje hebben mij erg gemist en natuurlijk ook vrienden. Iedereen is weer blij dat ik thuis ben. Waarom doe je dat dan? Ja antwoordt Joey, het is gewoon een unieke ervaring en ik denk dat je deze kans maar één keer krijgt. Ik heb daar tot nu toe de meest toffe tijd van mijn leven gehad. Joey vertelt nog meer hij heeft bepaalde dingen bewust niet terug gezocht, ik heb leuke ervaringen van daar. En die hou ik gewoon lekker vast. Is het gelukt om voor jou een nieuw Utopia te creeeren? Joey antwoordt dat het voor hem zelf gelukt is, ik heb daar leren tatoeëren. En ik ben naar de kvk geweest en een website opgestart. Ook ben ik bezig met het bouwen van een eigen studio aan huis. Ook heb ik verschillende afspraken via Facebook gehad. Verder wordt er nog gesproken over zijn afvalrace, vroeger woog Joey 140 KG en dat kwam door een ongezonde levensstijl. Gisteren avond om 19:30 was Joey voor de laatste keer te zien op de tv.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 38    Gemiddelde: 3.5/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
   • Mjo at 06:44

    Helmie/Helemie, klopt ook Joey is ook voor 1,5 maand naar Bali. Dus je hebt helemaal gelijk.

    Op een andere site (www.Utopia gekte) staat een artikel genaamd : “Oud-Utopiaan Joey ontvlucht Nederland”. Daar wordt in vermeld dat Joey eerst voorbereidingen heeft getroffen om zijn Tatoeage site online te zetten en hij per 15 juni a.s. zal vertrekken naar Bali.

    Ik kan de link niet plaatsen in mijn reactie, daar die dan niet geplaatst/tegengehouden wordt. Dus even google ‘n.

 1. Mjo at 09:41

  Leuk item en gesprek met Joey gisteren in RTLBoulevard.

  Heb geprobeerd de link te plaatsen van het interview, want alleen een schriftelijk verslag doen van het interview , geeft niet de sfeer waar, waarin het interview plaatsvond. Die sfeer was leuk en open en eerlijk.

  Jammer en flauw dat het plaatsen van links in reacties wordt tegengehouden/niet worden geplaatst.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *