Utopia nieuwtjes 28 mei

Utopia nieuwtjes 28 mei

De Utopia nieuwtjes van 28 mei vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • Arjuna was vanmorgen in Utopia, na 2 weken geen weegmoment is het tijd om te kijken of ze is afgevallen of niet. Eenmaal op de weegschaal wordt al snel duidelijk dat ze 3 kg is afgevallen! In totaal is Gabriëlle maar liefst 27.1 kg afgevallen. Beide zijn apetrots! Gabriëlle hoopt dat Joey het ook mee krijgt, de eerste mijlpaal is namelijk bereikt!
 • Daarna was het tijd om te sporten. Mark Bas en Bjorn doen lekker met Gabriëlle mee.
 • Bezoek voor Gabriëlle, zakelijk bezoek er komen 2 mensen praten over het Keti Koti festival. Keti Koti betekent Verbroken Ketenen en symboliseert de afschaffing van de slavernij in de toenmalige koloniën Suriname en de Nederlandse Antillen en daarmee de afsluiting van een zwarte periode in de Nederlandse geschiedenis.
 • Naomi is de loods aan het schoonmaken. Daarna gaat ze aan de slag voor haar modellendag zo moet er bijvoorbeeld een jury tafel gemaakt worden.
 • Gina voelt zich vandaag niet zo lekker, ze lijkt een beetje grieperig. Mark verzorgt haar een beetje.
 • LauraB maakte reclame voor de website van Joey, en dat vond de regie niet zo fijn ze moest gelijk naar de zenderkamer komen. Benieuwd naar de website? Deze is hier te vinden.

We voorzien dit bericht nog van updates, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Hortence at 19:17

  Bezoek voor Nicole .Ik weet niet waar die ex van haar het recht van dan te halen om Ivan toe te spreken.Die Ivan is ook nog gek om naar die stront gozer te luisteren.Als hij beter was dan zou hij geen ex zijn.Hij is een kleine jonger dat achter een stuk bot aan loopt.Wilt hij Nicole terug ga je gang maar .Blijk uit de buurt van Ivan.Hij komt steeds mee ,omdat hij zo graag op de tv wilt.Als Ivan het met hem zou doen om hem aan te spreken zou het het niet pikken.Nicole gaat nooit meer een goede relatie hebben .Door haar ex.Geen enkel man gaat die stront van die ex van haar nemen.Dat haar moeder die gozer ook nog ontvangt.Dat gaat mijn verstand te boven.Als ze van haar dochter houd zet ze haar ex buiten de deur voor god.Wat voor leven is dat met een ex van je dochter.

 2. anneke at 12:54

  Stoute Laura B je moet hem los laten hij is weg ,
  Hij gaat in de buiten wereld tattoos zetten wie controleerd dat , maar daar hebben we geen last meer van hij doet maar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *