Ivan had Nicole niet gefeliciteerd

Ivan had Nicole niet gefeliciteerd

Deze nacht kwamen de bewoners bij Nicole om haar te feliciteren, behalve Ivan. LauraB vraagt tijdens de lunch aan Nicole of Ivan haar al heeft gefeliciteerd. Nee antwoordt Nicole, hoeft ook niet. Ik denk dat hij een beetje sip is.  Door het gesprek wat we gisteren hebben gehad. Hij vindt dat ik hatelijk tegen hem doe. Ik denk dat hij zich een beetje klote voelt, omdat hij de controle verliest over mij voegt Nicole eraan toe. Ik denk ook dat het een combinatie is. Hij is ook gewoon moe, dat merkte ik gisteren tijdens het centraal aldus LauraB. Wel vind ik het knap hoe jullie nu met elkaar omgaan. Nicole begrijpt alleen niet zo goed waarom Ivan het gevoel heeft dat ze hem haat.


Niet veel later feliciteert Ivan alsnog Nicole bij het rokersbankje, nog gefeliciteerd met je verjaardag. Ik vond het moeilijk om naar je toe te komen gisteren. Nicole vraagt zich af waarom.  Ivan antwoordt dat hij er al een hele tijd mee bezig was.  Ik had iets bedacht voor je verjaardag, maar dat is een beetje lastig. Een lange stilte volgt. Ik had iets bedacht om je een leuke dag te bezorgen vult Ivan uiteindelijk nog aan.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *