Voortaan maar één uur centraal?

Voortaan maar één uur centraal?

LauraB, Gaby en Gina praten na over het lange centraal van gisteren. LauraB is duidelijk niet eens hoe het gisteren verlopen is. Ik doe het niet meer. Drie uur lang een huiskamersessie en een natafel toestand. Ook Gina is het daar volledig mee eens, het is te beladen, gisteren werd ik er gewoon doodmoe van. En als je dan kijkt wat er uiteindelijk besproken is. De helft is niet eens blijven hangen bij me. Normaal doe je er twee weken over om dit soort onderwerpen te bespreken. Ik ga voortaan de tijd bijhouden en na een uur sta ik gewoon op, aldus LauraB. En vraagt of ze enige steun krijgt in haar voornemens. Ja, ik doe mee zegt Gina enthousiast. Ook Gaby ziet het wel zitten, ja dat gaan we doen!

Niet veel later heeft LauraB ook nog een gesprek met Gabriëlle over Joey. LauraB zegt dat ze de laatste tijd nogal moeilijk slaapt en zonder Joey maakt dat er niet echt beter op. Ook Gabriëlle bekend dat ze Joey wel mist zeker met het weegmoment wat ze vanmorgen met Arjuna gehad heeft. Niet veel later gaat het over de relatie tussen LauraB en Joey, Gabriëlle hoopt dat het in de buitenwereld ook goed zal gaan. Is ze niet bang dat Joey in de buitenwereld tegen een andere chick aan loopt? Volgens LauraB is dat dan zo maar ze vreest er niet voor. Ook al zit ik hier de relatie gaat gewoon door.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *