Bas & Ivan willen een grap uithalen met een deurwaarder

Bas & Ivan willen een grap uithalen met een deurwaarder

Deze morgen zaten Ivan en Bas wat te kletsen over de financiële situatie in Utopia. De heren verzinnen een grap met een deurwaarder waardoor de bewoners hopelijk meer besef krijgen in de situatie waarin ze zich bevinden.

Volgens Bas is het al zo vaak gezegd dat het niet goed gaat. En het is steeds gezegd zonder consequenties, de enige consequentie toen was dat we moesten bezuinigen. Maar wat nou als hier echt gewoon een deurwaarder staat lacht Bas. En die dan echt shit mee neemt. Of even komt taxeren voegt Ivan eraan toe. Hij komt even kijken wat we hebben, en als het binnen dan en dan niet zoveel is afbetaald… Bas denkt dat het wel een onafhankelijke partij moet zijn, geen bank of zo. Volgens Ivan moet het ook telefonisch geregeld worden. Maar dat gaat nu niet antwoordt Bas, we hebben net de telefoon weg gestopt. Het zou wel leuk zijn als we dat vandaag zouden regelen. Ivan antwoordt dat ze dat vandaag niet gaan doen. Oke gaat Bas verder, dan weten alleen wij drie ervan. Jij, ik en Mark. Dat is wel kicken antwoordt Ivan, goeie ouwe! Vervolgens worden wat artikelen besproken die weg genomen zouden moeten worden, dingen met waarde. Zoals een tattoo gun, spul voor haren, fototoestel, massagebank, radio, naaimachines…. Bas geeft zijn bakplaat ook nog even “weg” anders valt het teveel op. De frituur van Le Luifel, de oven in de horecakeuken, het messenset, laptops, telefoons, merchandise, al het gereedschap, zaagtafel, melkmachine, koeling en de spiegel in de gym. Meer heb je volgens Ivan niet, Bas oppert gewoon een rondje te lopen. Ivan antwoordt dat je gewoon bij iedereen af kunt gaan, zoveel hebben ze immers niet. De heren kletsen nog even verder. Vandaag is het lockdown dus wordt er weinig geregeld, zal er nog een vervolg komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 17    Gemiddelde: 3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. dorina at 13:44

    Goed idee. Het is even dat ze allemaal wakker geschud worden om weer geld binnen tekrijgen. En dat er geen luxe dingen worden besteld.gewoon eigenmerk producten.

  2. gina at 10:37

    Ik vindt geen grap meer dan moeten ze ivan direct mee nemen . Er moet gewoon drank minder wie bestelt nou whisky omdat die maffe ivan een jaar erin zit laten ze 2 weken van de voedels bank leven . En al dat luxe leventje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *