Utopia nieuwtjes 15 juni

Utopia nieuwtjes 15 juni

Het Utopia nieuws van 15 juni vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

  • De ochtend is leuk begonnen voor Gabriëlle, ze heeft post gekregen van het thuisfront! Ivan ontdekte dit vanmorgen en zodra Gabriëlle de stapel zag zei ze heb ik post for real? Wat vreselijk enig! Snel begint ze in bed alles door te nemen. Samen met Nicole bespreekt ze wat dingen. Het is met name positief te noemen en we zien Gabriëlle regelmatig lachen. Haar vrienden zijn vooral erg blij me de vriendschap tussen Gabriëlle en Nicole. En haar moeder heeft nog wel wat advies gehad om minder te drinken maar voor de rest doet ze het goed.
  • Rob en Colinda hebben het over Bjorn. Het is niet bepaald positief te noemen. Volgens Rob doet hij stoer en dat is irritant en Colinda vind dat hij niks aanneemt. Het is een bepaalde arrogantie. Volgens Colinda moet hij helemaal niet zakelijk bezig zijn, dan komt hij in zijn arrogantie terecht en heeft daar geen capaciteit voor. Maar het is wel een lief persoon aldus Colinda.
  • Bjorn en Gaby spreken de bijna uit de hand gelopen ruzie van gisteren met Ivan. Volgens Bjorn heeft hij niks fout gedaan, je hoeft de te veel bestelde goederen niet weg te gooien maar verplaatst het naar een volgend evenement.
  • Mark en Gina gaan lekker sporten, Arjuna lijkt vandaag niet te komen…
  • Gabriëlle en Nicole nemen een verfrissende duik in het zwembad.

We vullen dit bericht nog aan, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *