Bjorn en Colinda over de ruzie met Ivan

Bjorn en Colinda over de ruzie met Ivan

Na de flinke ruzie tussen Bjorn en Ivan van gisteren is Colinda benieuwd hoe het met hem is. Ze besluit op de vide het gesprek met hem aan te gaan.

Colinda gaat op het bed bij Bjorn zitten en vraagt of hij geschrokken is van gisteren. Nee antwoordt Bjorn, ik ben niet geschrokken. Ik was er klaar mee met alleen ja en amen zeggen. Dat had in deze situatie ook geen zin. Wel kan ik me beter beheersen dan Ivan dat doet. Ik ben gaan afkoelen bij de boksbal in de gym. Colinda merkt toch dat er iets aan de hand is. Ik heb je stem al een uur of zestien niet meer gehoord! Bjorn antwoordt niet boos te zijn, hij heeft er gewoon even genoeg van. Sommigen kunnen hier zo hypocriet zijn.Wel heeft Bjorn nagedacht om dit soort ruzies te voorkomen. Privé en BV moeten gewoon geschieden blijven, broodjes of drankjes moeten maar op een turflijst komen. Colinda gaat wat dieper in op zijn gevoelens. Bij Ivan is agressie de valkuil, dat doet toch wel iets met hem? Bjorn antwoordt dat hij als geen ander kan relativeren. Wel vindt hij het apart dat Ivan vanmorgen goedemorgen zei en deed alsof er niets aan de hand is. Volgens Bjorn werkt dat zo niet maar trekt zich er verder weinig meer van aan.

Wat gebeurd er momenteel in Utopia? Het is vandaag lockdown dag dus er gebeurd niet extreem veel. Ivan en Nicole genieten in het zwembad. Bas werkt aan Baas Beach zijn strandtent en Colinda leest lekker een boekje in de zon. Kortom er wordt genoten van het lekkere weer. Later komen we uiteraard terug met meer Utopia nieuws!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Hortence at 16:47

  Ivan , moet niet denken dat hij tegen een ieder kan schreuwen wanneer hij maar wilt.Daar moet zijn familie wat van zeggen.Daarvoor moeten ze ook naar het hek om te zeggen dat hij niet de baas daar in Utopia is.

 2. anna at 16:11

  iedereen die niets tegen Ivan durft te zeggen is m i.z een looser die gozer gaat veel te ver met zijn babbels en agresief gedrag….en iedere keer is het Bjorn die de volle laag krijgt [óók van Gio]Maar ze mogen niet in zijn schaduw staan die viespeuken Bjorn is te beschaaft voor dat zootje…En die Rob heeft ook meer babbels dan lef ik ben een vrouw en ook nog eens oud maar als hij dit soort fratsen bij mij zou uithalen dan was dit geleend en hij zou weten wat hij flikte bij mij als hij het al vergeten was kwam hij aan de bak….En dan even over die slavin van hem ze heeft totaal geen eigenwaarde Nicole walgelijk hoe ze kruipt voor hem….Een blamage voor de Nederlandse vrouw!

  • David Brigham at 19:51

   Oh, daar ben ik het helemaal mee eens — een platgeslagen mug toont nog meer eigenwaarde dan Nicole. 😉

 3. Hannah at 15:08

  Ik heb, toen ik klein was, geleerd dat je mensen niet mag veroordelen. Zo probeer ik ook naar Utopia te kijken, het zijn immers mensen die ik niet ken. En het is bekend dat de helft van de tijd het gemanipuleerde t.v. is.
  Maarrrrr… Die Ivan maakt het me erg moeilijk: wat een agressieve sukkel is dat zeg! (Zo, dat lucht op…. Sorry paps en mams 🙂 )
  Niemand mag tegen hem schreeuwen of hem tegenspreken, maar zelf behandelt hij mensen zonder respect.
  Ze mogen niet op een hekje wiebelen omdat hij bang is dat het hekje kapot gaat, vervolgens trapt hij het hekje zelf kapot.
  Bjorn had teveel vlees besteld en dat is geld verspilling vindt hij, vervolgens gooit hij een schaal met datzelfde vlees op de grond. En dan die akelige agressieve blik in zijn ogen!
  Nog een wijze les van mijn ouders: “Normale geciviliseerde mensen spreken onenigheid uit en luisteren naar het weerwoord van de ander. Honden beginnen te blaffen/grommen en laten hun tanden zien, om te laten zien wie het dominantste is.”

  • Hannah at 15:19

   @ anneke g: dat idee heb ik ook vaak Anneke.
   Voor de rest is het, in deze situatie, denk ik angst voor Ivan, ze willen liever “vriendjes” met hem zijn en kiezen daarom zijn kant.
   Daarom trok Rob gisteren Bjorn weg bij Ivan en zei tegen Bjorn :” Doe eens normaal!”
   Maar in mijn ogen was Ivan toch echt de enige abnormale in dit conflict.
   Is er vandaag eigenlijk iemand op Ivan afgestapt en heeft gezegd dat zijn gedrag onacceptabel is?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *