Ruzie tussen Ivan en Bjorn

Ruzie tussen Ivan en Bjorn

Nadat de throw down succesvol is afgesloten hadden Bjorn en Ivan een ruzie. Waar de ruzie over ging? Ivan werd kwaad om de loze bestellingen van Bjorn voor de throw down.

Er is nog wat vlees over van de throw down en dat is Bjorn aan het bakken. Ivan wijst hem er vervolgens op dat ze juist hadden afgesproken om horeca en privé gescheiden te houden. Bjorn begint vervolgens te mopperen en Ivan barst vervolgens van woede. Hij baalt ervan dat er zoveel vlees over is, terwijl hij een paar dagen geleden nog tegen Bjorn zei dat teveel besteld was. En Bjorn daarin tegen heeft gezegd ervoor te betalen. Maar dat hoort Ivan niet meer, hij pakt de schaal op en gooit deze vervolgens op de grond. De gemoederen lopen hoog op en Bas gaat er dan ook snel tussen staan. Volgens Ivan heeft Bjorn gewoon teveel besteld. Ik heb toch vertelt dat ik het verkeerd ingeschat heb geeft Bjorn toe. Ik geef toch mijn fout toe! Ik had niet verwacht dat de bezoekers zelf zoveel mee zouden nemen.Ik hoor niks meer. Ik hoor alleen maar blablabla gaat Ivan verder. Bjorn wijst hem er nog even op dat hij nu veel geld op de grond gegooid heeft en wie mag dat betalen? Ivan antwoordt dat hij reet met geld afveegt en het hem totaal niet boeit. Bas vindt het nu wel welletjes en probeert de boel te sussen. Uiteindelijk stampt Bjorn naar buiten richting de loods en slaat al zijn frustraties weg tegen de boksbal.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 14 reacties op dit artikel
 1. Hortence. at 16:53

  Bjorn ,maak je mond open ,ga ook schreuwen tegen wie een te grote bek geeft.je moet het niet meer pakken.Die Gio moet je ook gewoon d bek snoeren .En niet vergeten als Gio wat zeg gewoon weg lopen en niet naar luisteren ,wat hij ook zegt.

 2. Farah at 13:41

  Ze hebben allemaal hun frustraties en gaan daar verschillend mee om….de ene gaat janken of kropt het op. Een ander praat er veel over zelfs met de koeien en de kippen. Afzonderen zie je ook gebeuren.
  Sommige praten het uit en lossen het op …deed iedereen het maar zo dan was de wereld een stuk mooier.En tja , Ivan die gaat schreeuwen..dat is dan zijn manier. Is misschien niet de juiste , maar mensen gewoon even relativeren. 😉

  • Hannah at 15:32

   Nee Farah, dit gedrag kun je niet relativeren in een beschaafde, ontwikkelde maatschappij!
   Dit is agressief en onacceptabel gedrag.
   Iedereen moet reageren zoals Ivan dat wenst en anders word je onfatsoenlijk en respectloos op je plaats gezet.
   Niemand mag tegen hem schreeuwen of hem tegenspreken, maar zelf behandelt hij mensen zonder respect.
   Ze mogen niet op een hekje wiebelen omdat hij bang is dat het hekje kapot gaat, vervolgens trapt hij het hekje zelf kapot.
   Bjorn had teveel vlees besteld en dat is geld verspilling vindt hij, vervolgens gooit hij een schaal met datzelfde vlees op de grond. En dan die akelige agressieve blik in zijn ogen!
   “Normale geciviliseerde mensen spreken onenigheid uit en luisteren naar het weerwoord van de ander. Honden beginnen te blaffen/grommen en laten hun tanden zien, om te laten zien wie het dominantste is.”

 3. Petra at 13:13

  Dit gedrag is echt onacceptabel. ik schrik er weer van… kan Ivan zijn agressie niet anders kwijt, ze hebben net een sportspektakel achter de rug.

 4. theo 076 at 11:40

  Wordt tijd dat hij eruit gaat,aggressieve pleurislijer.
  Denkt iedereen te kunnen intimideren met zijn spierballetjes,de sfeer zou 500 % verbeteren als hij weg was !
  Laat hem maar lekker thuis de boel terrorriseren,en een moslimvrouw trouwen die alles doet wat hij zegt.
  Opzouten dus a.u.b.

 5. eddie at 10:30

  Ik ben die iwan zo zat met zijn woord houden als hij dat deed was hij nu kaal daar heb ik voor betaald. Ik zou mijn geld terug moeten vragen. Nu hij vlees op de grond gooit heb ik het helemaal met hem gehad. Hij doet me steeds meer op een buurt bewoner denken als je hem verkeerd aankijk wordt hij al boos

 6. Maria at 09:47

  Ja Toet, je hebt helemaal gelijk wat Nicole betreft, toen zij Utopia binnenkwam was het een stoere meid, daar is echt helemaal niks meer van over , dat komt allemaal door die stoere Ivan, Nicole, laat je niet zo in de maling nemen, als je doorgaat met Ivan, of nog erger, als je met hem trouwt, zit je je verdere leven opgesloten, luister naar je eigen moeder , die heeft het beste met je voor.

 7. Maria at 09:43

  Die Ivan denkt dat hij de baas is van Utopia, als iets hem niet bevalt gaat hij smijten en schreeuwen en raakt helemaal oververhit, als je daarmee getrouwd zou zijn mag je helemaal niks meer doen wat tegen de wil van die heerser is, hij doet altijd voorkomen alsof hij zo verdraagzaam is, hij komt zijn belofte niet na (kaalscheren van hoofd), en heeft een ontzettende grote mond.
  Hij moet gewoon weg gaan.

  • Anja at 10:47

   Ivan ,je zou er bang van worden, hij denkt dat hij de koning is, opzouten!!!!!!!!
   Hij gaat te keer en een dag later altijd exuses,dat het zo niet had gemogen, hij doet het keer op keer, en de exuses worden maar weer aangenomen, dus hij blijft dit doen, er moet eens iemand de exuses niet aan nemen. Of zijnze allemaal bang van hem? Ik kan het mij nog voorstellen ook, bahhhhh

 8. Toet at 04:45

  Zo is alie baba weer bezig.vandaag of morgen pakt hij nog iemand.Die gast is gestoord.Nicole krijg ook nog wel van hem .Maar ja eigen schuld dikke bult.Luisteren doet ze toch niet.Tijd voor haar om weer met bange kraaloogjes te kijken.Net een angstige muis.

 9. Druif at 00:00

  Ik ga vol op Ivan op de bank . Van mij 3 punten . In zeer korte tijd agressief pas ook met dat bankje wat hij wegtrapte onder iemand vandaan. Hij is veel bezig ook voor zichzelf , maar ik heb een verschrikkelijke hekel aan agressie .oprotten in zijn eigen taal

 10. David Brigham at 23:55

  Wat een griezel. Maar dit gaat elke keer zo: als hij iets organiseert is Ivan zo gestressed dat hij na afloop elke keer flipt — eerste keer toen bij de markt tegen Isa, en bij zijn volgende events evenzo. Gewoon iets niet helemaal gezond in z’n bolletje, en hij schiet zichzelf ermee elke keer in de voet. Dat zijn team niet gewonnen heeft zal ook wel meespelen. Je kon er de klok op gelijkzetten, deze uitbarsting. Een nominatie zou verdient zijn, maar ja, die kliekjes…

 11. anneke g at 23:17

  Ivan moet zich eens rustig houden.
  Je gaat toch geen vlees op de grond gooien je kan het beter op bakken ,maar hoe kan het dat de bezoekers eten mee hadden genomen als hun eten bestellen moeten zij geen eten mee nemen
  het is dus niet de schuld van Bjorn.
  En ivan die kat maar op Bjorn als hij nu eens ging bestellen maar dat doet hij niet hij geeft liever iemand anders de schuld
  En Ivan heeft schijt aan geld man wees blij met het geld anders had je geen eten.
  Hij moet als straf al 1 stem hebben voor zijn gedrag

 12. jolanda at 23:14

  Wat een agressief manneke is die ivan. Die denk samen met Gio de baas te zijn.Snap niet dat de regie telkens dat agressief gedrag pikt.Ben echt klaar met die vent. Hij zet zich wel in, maar kan niet tegen dat agressief gedrag.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *