Het stemmen is weer begonnen!

Het stemmen is weer begonnen!

Het stemmen is weer begonnen? Welke potentiële bewoner mag volgens jou naar Utopia? En belangrijker nog wie ga je nomineren?

Maak gebruik van je stemrecht en nomineer de bewoner die in jouw ogen de ideale samenleving meer slecht dan goed doet.  De komende 24 uur ligt het lot van de Utopianen dus in jouw handen. Welke inwoner zie jij het liefst de poort uitlopen?

Stem ook via de Utopia-app
Het is ook mogelijk om vanaf je smartphone en tablet te stemmen. Dit doe je gemakkelijk via de app (App Store en Google Play) van Utopia. In het hoofdmenu van de app vind je de knop ‘Stemmen’. Een simpele veegbeweging met je vinger over het scherm naar rechts brengt je in het hoofdmenu.

Hoe zit het ook alweer?

  • Iedereen die in het bezit is van een premium paspoort kan zijn of haar stem uitbrengen. De stem van een premium paspoorthouder telt één keer mee.
  • Ben jij benoemd tot een van de duizend meest actieve paspoorthouders, dan behoor je tot de Elite. Je krijgt dit nieuws via de mail, maar kunt ook kijken of je een Elite-stempel in je paspoort hebt gekregen. Een stem van een Elite-lid telt drie keer mee.
  • Alle stemmen worden bij elkaar opgeteld en de drie Utopianen met de meeste negatieve stemmen krijgen tijdens de nominatieronde van morgen alle drie een extra stem voor hun kiezen. En uit ervaring blijkt dat de stem van het publiek regelmatig bepalend is.
Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Hannah at 14:33

    Het zou leukere t.v. zijn als een nieuwe Utopiaan een startkapitaal mee kreeg om te gebruiken voor het idee dat ze in Utopia willen doen. Nu hebben nieuwe bewoners wel een idee, maar krijgen niets van de grond omdat Utopia blijft kampen met een chronisch geldtekort.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *