Komt Stefanie ook op de schopstoel?

Komt Stefanie ook op de schopstoel?

Buiten op het rokersbankje hebben Colinda en Stefanie een gesprek gehad over de nominaties die volgende week gepland staan. Zal Stefanie ook op de schopstoel komen?

Colinda geeft aan dat ze graag naar huis wil en hoopt dat ze naar huis wordt gestuurd. Maar helaas moet ze zelf ook nog stemmen en dat vind ze toch wel lastig. Ze volgt haar gevoel en zal daar een uiteindelijke keuze op gaan baseren. Maar wat moet ik gaan stemmen? Ik ben bang dat mijn stem die ik uitbreng doorslaggevend gaat zijn. Soms moet je een keuze maken, maar ik denk dat ik nu de keuze maak op het moment sûpreme. Stefanie hoort haar verhaal aan en beaamt dat het inderdaad lastig is. Zelf is ze bang ook genomineerd te worden.  Ze heeft al van verschillende mensen gehoord dat zij op de schopstoel gaat komen. Ik hoorde het van Gina, Rob, Nicole en Gabs. Colinda denkt dat het komt omdat Stefanie een moeilijke maand heeft gehad en dat heeft irritatie opgewekt bij de anderen.Als ik op de bank kom ga ik huilen gaat Stefanie verder. Volgens Colinda mag dat maar is dat nergens voor nodig. Wanneer je op de bank terecht bent gekomen en je blijft toch in Utopia, dan heb je het ergste gehad en zal het in de toekomst alleen maar meevallen. Verder weten beide dames het uiteraard niet zeker en weten beide niet wat ze moeten verwachten. Het is allemaal nog even afwachten.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Toet at 04:51

    ha ha hij is leuk De huilsmurf. Je zult wel commentaar krijgen .Volgens sommigen moet je iemand bij zijn naam noemen.

  2. adriana46 at 00:58

    Vermoeiend die Stefanie! Weet dat wicht wel wat ze wil!? De eerste weken van haar verblijf was het continue verdriet omdat ze daar zat en nu is het dan huilen als ze genomineerd wordt. Pff, wat een jankerd! Ik begrijp dat ze haar moe zijn (ik ook), de huilsmurf

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *