Bas laat zien dat hij niet egoïstisch is

Bas laat zien dat hij niet egoïstisch is

Bas en Stefanie kunnen het de laatste tijd niet goed zo goed met elkaar vinden. Ook heeft Bas opgevangen dat hij mogelijk stemmen van Stefanie krijgt en dat ze hem egoïstisch vind. Daarom besluit Bas het gesprek eens met haar aan te gaan op de schommelbank.

Eenmaal aangekomen op het schommelbankje, praten de twee eerst over koetjes en kalfjes, maar Bas wil al snel begint Bas over iets totaal anders. Ik heb geld gekregen van Laura voor Bas Beach en die 500 euro heb ik ook al toegezegd gekregen. En omdat ik wil aangeven dat ik niet egoïstisch ben, krijg je van mij 100 euro. Stefanie weet niet wat ze hoort maar neemt het bedrag graag aan. En vraagt waarom ze dit van LauraB heeft gehad. Bas wuift het een beetje weg en dat ze het vooral geheim moet houden. Later zal het wel wat duidelijker zijn geworden, aangezien Laura haar vertrek heeft aangekondigd. Daarna spreken de twee nog even over de nominaties. Bas denkt dat hij sowieso één stem aan Gina geeft. En Stefanie twijfelt nog, wellicht geeft ze 2 stemmen aan Gina. Zou Bas op deze manier geen gevaar lopen op stemmen vanuit Stefanie? We zullen het volgende week zien.

Wat gebeurd er verder nog? Het is vrij rustig we zagen Bas in een vrouwelijk gekleed hij gaat tijdens de roze bingo als vrouw. Gio en Bjorn hebben een promo filmpje gemaakt voor de Utopia markt. En verder wordt er genoten van het zonnetje, zodra er weer iets gebeurd zullen we het laatste nieuws uiteraard plaatsen. Kom je later even terug?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *