LauraB vertelt de groep dat ze Utopia verlaat

LauraB vertelt de groep dat ze Utopia verlaat

Eerder liet LauraB al weten aan Ivan en Gabriëlle en Bas dat ze aanstaande vrijdag Utopia zal verlaten. En nu is het moment daar om de rest van de groep ook dit nieuws mede te delen. Als Ivan klaar is met zijn knipbeurt van Gina en Bjorn onder de douche vandaan is is het tijd voor een centraal. Ze laat het luchtalarm loeien en als iedereen bij elkaar zit begint Laura te vertellen.

Ik heb op de toeter gedrukt en ben zenuwachtig. Ik heb mijn 24 uur aangevraagd en ga morgen naar huis. Ik vind het moeilijk om te zeggen en iedereen achter te laten. Voor mij was het een van de spannendste keuzes hier in te gaan maar de beste ooit. Ik ben allemaal gek op jullie geworden, mijn laatste wens was de wens pot en dat is een succes geword4n. Ik hoop dat dit tot het einde van Utopia door kan gaan. Liefde hoort bij een ideale samenleving en dat hoor ook bij Joey. Ik wil buiten kijken hoe dat verder gaat maar ook mis ik mijn familie en vrienden. Ik had het gevoel dat ik nog iets moest doen en dat is inmiddels gedaan, de wens pot. Ik wil jullie ontzettend bedanken en wil vanavond met jullie een muziekje doen om alles leuk af te sluiten. De groep geeft een applaus en Mark dacht sinds gisteren dat er al iets aan zat te komen. LauraB antwoordt verschrikkelijk genoten te hebben maar ik ga met een opgeheven hoofd naar buiten. Ik heb weer zin om buiten verder te gaan. Gelijk heb je mop antwoordt Rob. LauraB vertelt dat Joey haar op komt halen en dat ze nog een paar dagen samen kunnen genieten voordat hij op vakantie gaat. Ook zal ik op vakantie gaan met mijn familie. Maar vind het wel moeilijk om alles achter te laten. Buiten wil ik graag een oud busje hebben en dan het hele land door ga  om interieur advies te geven. Ik wil ook een collectie sjaals gaan maken en iets met het goede doel gaan doen. Dit voelt niet als opgeven, ik ben blij naar huis te gaan en ben erg tevreden. Zullen we het verder gezellig houden en vanavond een leuk feestje houden? De bewoners lachen en LauraB benadrukt het vanavond gewoon gezellig moet zijn. Vanaf morgen 12:00 uur zullen er dus nog maar 13 bewoners zijn.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 18    Gemiddelde: 3/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 9 reacties op dit artikel
 1. harry at 16:34

  jammer , maar begrijp het wel dat ze dr vriend nog paar dagen wil zien. leuke vrouw, heeft ook goede dingen gedaan !!!! een beetje over de top om haar zo af te kraken . ze staat positief in het leven

 2. Linda at 14:24

  Laurab was niet slecht.. vergeet ook niet he zij heeft toch dat mooie tuintje aan gebracht met hulp van… de cirkel.. en iedereen kon naar LauraB gaan om zijn hart te luchten.. en zeker roddelde zij ook dat doen jullie toch ook.. zoals hier b.v. .. of is dat geen roddelen…? kom op zeg… waarom altijd mensen zo afkraken…. ik wilde wel eens zien als iemand van hier daar zat.. eens kijken of er dan ook zo geroddeld werd of meteen een oordeel werd gezegd.. dus please kap met dat negatieve gedoe.. !!!!!!

 3. anneke g at 12:15

  Jammer dat je gaat er wordt gezegd dat je niks doet maar daar zijn der meer van je was niet de enigste het gaat je goed in de buiten wereld en geniet nog van Joey

 4. dorina at 11:53

  Go girl. Lekker ff genieten met joey en dan lekker met je familie op vakantie. Er zijn genoeg kijkers die jou zullen missen in utopia.

 5. Marja at 11:44

  Ach Laura heeft zin om buiten verder te gaan. Zeker met nietsdoen en drinken, daar is ze erg goed in. Wie zit er op haar te wachten om een paar kaarsjes neer te zetten. Sjaals maken, dan zal ze ze wel een ander laten maken, want zelf kan ze het niet. Succes Laura 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *