Een video van Jonah

Een video van Jonah

Gisteren was er een bijeenkomst voor Jonah. De tante van het zieke kindje kwam langs om het een en het ander over zijn ziekte te vertellen. Ook werd er vanuit de Utopia bewoners 2500 euro gedoneerd om bij te dragen aan de behandeling voor Jonah. Vanmiddag is er een bedank video binnen gekomen voor de bewoners. Op deze video is Jonah te zien met zijn moeder waar het geld overhandigd wordt. Uiteraard is hij en zijn familie erg blij met deze bijdrage, maar ook de bewoners zijn blij met het zien van de beelden. Benieuwd naar dit filmpje? We hebben hieronder een video voor je toegevoegd.

Bjorn en Stefanie hebben een gesprek gehad over de nominaties, Bjorn is er al enkele dagen mee bezig en verwacht op de schopstoel terecht te komen. Hij vertelt Stefanie ook dat hij vreest voor 3 stemmen vanuit Gio. En omdat iedereen verder op Colinda zal gaan stemmen, kun je weer met weinig stemmen op de bank terecht komen. Wel heeft Bjorn zichzelf iets voorgenomen, ik ben een man van principes en een man van mijn woord. Ik zat vorige keer ook al op de bank en ben toen mezelf gebleven. En ik ben er nog. Het maakt mij niet uit wie erin komt, ik zal altijd mezelf blijven.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 4.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. Toet at 21:41

  Wordt Björn er uit gestemd.Dan is het voor mij ook over en sluiten.Laura gaat weg jammer en mens met een lach .De enige waar ik wel plezier in heb dat is bas.Verder zit je naar een liefdes verhaal te kijken drama.s huilen ruzie.Geef mijn portie maar aan fikkie.

  • Pleun at 23:03

   Helemaal met je eens is geen zak meer aan. Vorig jaar werd er nog druk gewerkt om het hoofd boven water te houden.
   Vond Laura van het begin af aan positief en altijd met een lach. Het is nu nog een chagrijnig zootje ongeregeld. Liefdes drama’s etc zit ik niet op te wachten. Wordt tijd dat er weer wat pit in komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *