Gio ontevreden over verzorging van de koeien

Gio ontevreden over verzorging van de koeien

Gio verzorgt sinds hij geopereerd is aan zijn schouder de koeien niet meer. Hij moet rustig aan doen en mag nog steeds niet al te veel belasting uitvoeren. Echter lijkt hij het niet eens te zijn met hoe de koeien momenteel verzorgd worden. Hij spreekt dit uit tegenover Bas.

Bij de koeienstal begint Gio zijn beklag tegenover Bas. Ik weet niet hoe je het doet, maar het wordt een grote teringbende. Ik wil het met alle liefde ook weer ’s ochtends van je overnemen. Ik heb het altijd schoon gehouden en ik wil geen gezeik hebben omdat alles een pest pleuris is. Bas antwoordt dat hij naar een oplossing gaat zoeken. Volgens hem een oplossing die hij zelf nooit heeft kunnen vinden. Ook beloofd hij dat hij de stallen beter schoon zal houden. Zal Bas het na dit kort gesprek echt woord bij daad voegen?

Naomi was vanavond met andere dingen bezig. Zo ging zij later ook met Bas in gesprek maar niet over de koeien. Nee hoe zou het leven zijn zonder Gio in Utopia? Naomi geeft namelijk te kennen dat ze Utopia alleen leuk vind omdat ze nu verschillend projecten heeft lopen. En het hoogtepunt van deze projecten is dan toch wel de komst van miss Nederland. Volgens Naomi is Utopia toe aan verandering en niet alleen voor de groep maar ook voor zichzelf. En denkt daarom dat een mogelijk vertrek van Gio wel goed voor haar is. Bas snapt Naomi wel, met een relatie binnen Utopia sluit je jezelf af van de groep. Een relatie creëert als feite een muur. Volgens Naomi is dat niet haar intentie om zo over te komen. Maar zal ze het ook redden zonder Gio?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 11    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 6 reacties op dit artikel
 1. Pleun at 23:14

  Werd tijd dat hij zich ging scheren…. Nu zijn haren nog laten knippen.
  Vorig jaar vond ik hem leuker al had ik liever gezien dat nicoline Utopia 2014 had gewonnen.

  • anneke g at 14:45

   geef je helemaal gelijk moet nodig naar de kapper er kunnen een paar mensen knippen dus de schaar erin lekker kort , hij begint er slordig uit te zien

 2. harry at 11:46

  snel naar huis !!!! hopelijk krijg je veel stemmen. probeer thuis maar de baas uit te hangen terwijl je niks doet. als eten en onzin. wat een pestkop. zijn hoofd is er gewoonweg dik van geworden.

 3. talleke at 09:36

  idd dorina helemaal waar. doe dan het dan pvd zelf gio. zelf doet hij totaal niks alleen iedereen vertellen hoe het moet ik ben zooooo klaar met hem bahh.

 4. dorina at 05:27

  Doe zelf de koeien dan weer gio. Je arm is weer in orde. Je doet niks meer net als zoveel mensen daar. Ook lui aan het worden. Gatver ga naar huis en anders op de schopstoel. Wat ben jij een misselijk ventje aan het worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *