Het afscheidsfeest  van LauraB

Het afscheidsfeest van LauraB

LauraB kondigde gisteren tegenover de groep aan dat ze vandaag Utopia zal verlaten om 12:00 uur. En dat moest uiteraard gevierd worden, het ging er vooral gezellig aan toe met muziek en gekke dansjes van Mark en andere bewoners. Ook werden er volop foto’s gemaakt zodat LauraB een terug kan denken aan een leuke tijd in Utopia. Zelfs Bjorn moet zijn zangkunsten laten horen! Kortom er zijn geen rare dingen gebeurd maar de meeste hebben nu wel een kater. Wel gebeurde er iets in de liefde, Ivan en Nicole lijken elkaar weer gevonden te hebben. Onder het genot van een romantische plaat, geeft Nicole eerst een lief kusje in Ivans hals en daarna kust Ivan haar op de mond. Wat later geeft Nicole toe dat ze Ivan mist en veel om hem geeft. Zou het weer aan zijn? Ook komt er nog een fan aan de poort en lijkt het te hebben over de uitslag van de examens maar wordt al snel onderbroken door een beveiliger die vriendelijk verzoekt het terrein te verlaten. We hebben wat filmpjes bij elkaar gezet zodat je het nog eens terug kan kijken.

Inmiddels is iedereen wel wakker, er wordt nagepraat over het gezellige feestje. Zo had Stefanie het zwaar en moest door de drank haar maag legen. Maar of ze dat echt gedaan heeft? LauraB is momenteel nog niet echt aan het inpakken. Ze gaat een ontbijtje maken, wellicht dat ze daarna haar spullen gaat pakken… We komen zo weer terug met ander Utopia nieuws!Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 4.6/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. Helmie at 09:52

    Wat een leugenachtige bitch die Nicole!!! Ze heeft nooit één kwaad woord over LB gezegd!!!! Niet te geloven zeg, die Nicole is voor zo gezakt in waarde voor mij, bah!!!!

    • David Brigham at 14:19

      En dan de zeer kwalijke dingen die ze over Ivan gezegd heeft (tegen Rob), en dan nu weer lebberen. Bah. En straks gaat ze uit kleinzieligheid (over de tatooshop) nominaties geven aan Gaby. Bah. Nee, ik ben ook geen fan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *