Utopia nieuws 12 juni

Utopia nieuws 12 juni

Het Utopia nieuws van 12 juni vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

 • We gaan nog even terug naar gisteren voor het afscheidsfeest van LauraB hadden Nicole, Stefanie en Gaby een gesprek met een tattoo artiest. De dames willen namelijk graag leren tatoeëren. De tattoo artiest kwam even kijken in Utopia en besprak het een en het ander met de dames. Nicole vertelt waarom ze wil gaan tatoeëren en er volgt een lang gesprek over het tattoo gebeuren. Uiteindelijk wordt er een prijs op een briefje geschreven om het leren tatoeëren mogelijk te maken. Het valt de dames mee want ze hadden hoger ingeschat. Binnenkort zullen de dames dus alles gaan leren over het vak.
 • Gisteren is er een koe op de voet van Naomi gaan staan. Gio hielp haar om haar voet te koelen.
 • Gabriëlle heeft lekker naast LauraB liggen slapen.
 • LauraB praat over haar vertrek met Rob. Ze heeft er echt zin in om lekker met Joey te zijn, en heeft ook een ticket naar Spanje gekregen van haar vader. Verder vind Laura het heerlijk om naar huis te gaan ze ziet alle vrienden weer en kan op haar gemak alles regelen.
 • De stoelen en tafels voor de roze bingo zijn afgeleverd. Deze bingo vindt morgen plaats.
 • Stefanie heeft een enorme kater, maar ze heeft niet hoeven kotsen maar had wel de drang zo vertelt ze aan LauraB, Rob en Colinda.
 • Nicole is appelflappen aan het maken.
 • Bas bouwt verder aan zijn strandtent.
 • Rob en Mark nemen LauraB mee richting het weiland, ze moeten namelijk iets vertellen. Onderweg wordt al snel duidelijk dat de heren LauraB het zwembad in willen gooien, ze heeft er nog nooit in gezeten in de 11 maanden dat ze er zat. LauraB kan wel lachen om het grapje. De heren zwemmen even mee en Naomi maakt er gelijk even een leuke foto van.
 • De post is weer binnen! Bas ontdekt verschillende pakketjes en brengt deze naar de loods. Echter zit er ook een enveloppe bij die hij snel verstopt. Later haalt hij deze uit de bosjes en pakt het uit. Het gaat om een mp3 speler met opname functie. Welke plannetjes zou hij hebben? Gesprekken opnemen? Vervolgens gooit hij het bewijs over het hek weg zodat geen enkele bewoner weet wat er besteld is.
 • De boodschappen zijn weer geleverd, de kosten? 234,50 euro. Ook komt er een leverancier fusten en drank brengen. De kosten hiervan zijn 880 euro

We vullen dit bericht regelmatig aan, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

LauraB wordt zwembad in gegooid

Bas heeft mp3 speler met opname functie

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 8    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *