Gaat Bas vol op Gio stemmen?

Gaat Bas vol op Gio stemmen?

De nominaties staan volgende week op het programma, en dat zorgt zoals we weten voor aardig wat gesprekken. Zo spraken Rob en Bas vanmorgen ook over de nominaties.

Samen op het rokersbankje bespreken de heren de aankomende nominaties. Rob zegt dat hij drie stemmen gaat geven aan Colinda en Bas vertelt dat hij ook al weet op wie te gaan stemmen. Ik ga vol op Gio. Rob is wat verbaasd en vraagt hoezo dat dan? Was je dat al van plan? Bas antwoordt, hij is een probleem aankaarter en geen oplossing zoeker. We weten allemaal wat de problemen hier zijn en als je niet zoekt in oplossingen dan blijf je ook hangen bij die problemen. Zijn mindset is gewoon verkeerd en dat bestmet mensen. Volgens Rob hoort Gio een beetje bij Utopia. Maar ik snap wat jij bedoeld, wel draait hij al zo lang mee. Het is gewoon zijn huis. Bas snapt dat maar blijft bij zijn standpunt, ik merkte het bij de BV, stichting en samenleving dat hij daar altijd het laatste woord in had en dat zorgt wel voor een verkeerde mindset bij mensen. Omdat er zo veel dingen geprobeerd zijn en niet gelukt zijn, betekent nog niet dat het altijd zo blijft gaan. Maar als je dat wel blijft zeggen, dan zal dat wel zo zijn. Zal Bas echt volledig op Gio stemmen? Momenteel spreekt hij namelijk met Gabriëlle over het stemmen en we horen regelmatig de naam Gaby voorbij komen…

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 14    Gemiddelde: 3.4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *