LauraB verlaat Utopia definitief

LauraB verlaat Utopia definitief

En toen was het 12:00 uur en dat betekend voor LauraB dat ze Utopia definitief mag verlaten. Eerder werd ze nog even onder handen genomen door Naomi die de make-up verzorgde, kreeg ze nog een tekening van Gaby en werd de arm van LauraB onder gekalkt met watervaste stift. Al haar spullen worden bij elkaar gezet en dat is nogal wat. Daarom wordt alles in de bakfiets geladen zodat het makkelijk te vervoeren is. Ondertussen geeft LauraB Ivan nog een briefje en snelt de bijna oud bewoonster zich naar de strandtent om daar nog even een leuke boodschap achter te laten voor Bas. Daarna loopt ze richting de loods en rookt nog één laatste sigaretje en is het tijd om te gaan. Als het gezelschap bij de poort is aangekomen is het tijd voor een groepsfoto. Ik ga niks meer zeggen zegt LauraB maar dan ga ik alleen maar huilen. Ik ga gewoon iedereen een knuffel geven. Geniet van elkaar en geniet van elkaar, ontzettend bedankt allemaal! Ik vond het top! Het was super leuk in Utopia! Ivan, Gabriëlle, Bjorn en Nicole lopen samen met LauraB naar het laatste hek. LauraB vind het echt raar zegt ze tegen hen. Daarna stapt ze definitief de poort uit en is haar Utopia avontuur geëindigd.

Spullen LauraB

Boodschap voor Bas van LauraB

Groepsfoto vertrek LauraB

LauraB richting de poort

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 31    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 7 reacties op dit artikel
  1. toke at 14:36

    Net zo lang gekeken tot die LauraB er uit was, vreselijk gewoon, wat was zij n.e.p. Op ’t laatst had ze het maar over lief zijn voor elkaar, dat wilde ze schijnbaar in die paar daagjes nog achterlaten. Ik kijk nu niet meer. Ik hoop dat LauraB nu ook inziet dat de streamers het allemaal wel goed zien, want dat ontkennen ze daar allemaal. Maar goed, ze zal er wel weer een draai aan geven, ik ben blij dat ze er uit is met ook nog eens haar nare lach.

  2. Ruud at 19:42

    Volgens mijn snappen heel veel mensen niet als ze der uit gaan dat ze meer spullen hebben …ze krijgen spullen achter de schermen, dat staat al klaar voor ze als ze derin gaan. Dus MARJA niet zo zeuren daarover dan.

  3. Marja at 11:45

    Dit is geen foto van afscheid Laurab, tineke Wilco en Laura staan erop. Ze komen met 1 kist binnen en slepen een bakfiets vol en 4 vuilniszakken vol mee naar huis.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *