Ivan en Mark verzinnen ontgroening

Ivan en Mark verzinnen ontgroening

Aangezien LauraB vertrokken is staat het aantal bewoners nu op 13, wat betekend dat er nog 2 nieuwelingen bij zullen komen. Maar wanneer? Dat is even de vraag. Ook Mark en Ivan hebben dat besloten en willen ook gelijk iets nieuws invoeren. De heren vinden het wel wat nieuwelingen te voorzien van een ontgroening.

Ik ben benieuwd naar de nieuwelingen. We moeten iets leuks voor ze verzinnen zegt Ivan tegen Mark. Volgens hem is de binnenkomst namelijk al het moment dat het fout gaat. Ze komen binnen en er staat al een gespreid bedje, hatsee! Mark heeft wel een idee, weet je wat we doen? We nemen de nieuwelingen gewoon even apart. Iedereen die binnenkomt die moet eigenlijk een beetje wegwijs worden gemaakt. In principe zo je moet je eerst bewijzen, werken voor je geld en dan kun je je mond pas opentrekken. In de zin van investeringen vragen en bla bla bla. Gewoon eerst even bewijzen, want dat moet je in het dagelijks leven ook. Met welke insteek ben je binnengekomen? Wil je op vakantie zijn? Of wil je echt wat gaan doen voor de BV, de stichting of de gemeenschap? Ivan lacht en vindt de plannen wel wat maar heeft er zelf ook een idee over.  We laten ze de eerste twee dagen een lockdown doen. De eerste twee dagen dat je hier bent, slaap je in de gym. We hebben het allemaal gedaan, de nieuwelingen hebben het gedaan. Bewijs jezelf eerst maar eens. Laat zien dat je dit echt wilt. De eerste twee dagen gelijk, boem! Uiteraard moet het plan nog even voorgelegd worden aan de groep. Hoe zal de rest erover denken? En is het een goede toevoeging?

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 13    Gemiddelde: 3.4/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Marja at 15:17

  Hoe heet je iemand hartelijk welkom. Wij hebben ook in de gym geslapen, ja met alle mensen samen. De mensen die er lang zitten worden hoe langer hoe valser. Laat iemand 2 dagen acclimatiseren in plaats van isoleren

 2. Toet at 13:14

  Wat een kinderen.Ik hoop echt dat er nu een binnen komt met spierballen zo groot .Dat ze daar eens ontzag voor krijgen.In plaats van dat stelletje ongeregeld.

  • Mousy at 09:10

   Ik ben het zoooooooo met je eens.

   Wat Ivan en vooral Mark zegt : ” Iedereen die binnenkomt die moet eigenlijk een beetje wegwijs worden gemaakt” hij bedoeld zeker, doen wat “wij” zeggen en / of goed vinden.

   Ik hoop van harte dat iemand binnenkomt met haren op zijn of haar tanden, die zich niet laten beïnvloeden, door die betweters.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *