Bas vraagt Ivan om opheldering

Bas vraagt Ivan om opheldering

Bas is boos op Ivan omdat hij hem gisteren tijdens het centraal aanviel. Na dat Mark de financiën had doorgelicht vroeg Bas om een investering voor zijn strandtent. Ivan was daar niet blij mee en gaf min of meer zijn goedkeuring niet. In de keuken sprak Bas Ivan eropaan en vroeg om opheldering.

Bas legt nog eens het verhaal uit maar al snel onderbreekt Ivan hem. Het was absoluut geen aanval. Bas antwoordt dat hij liever persoonlijk aangesproken had willen worden. Ivan vertelt dat hij een investering voor nu als een mogelijk risico ziet. Maar dat lijkt Bas niet echt te horen, hij is het niet eens met de manier hoe hij aangesproken is en haalt dat dan nog een keer aan. Ivan uit zijn mening en vindt het juist goed als zoiets in de groep gegooid wordt. Wat later schudt hij Bas wel de hand en voegt eraan toe dat hij het voortaan één op één zal overleggen. Hierbij is de “ruzie” en de boosheid verdwenen en zijn de twee weer even goede vrienden.

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 5    Gemiddelde: 3.8/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Hannah at 16:18

    Ja, zo los je nu onenigheid op. Je spreekt de persoon even apart aan op datgene wat je niet prettig vond. In plaats van naar het rokersbankje te rennen om hier met anderen over te klagen wat je van de ander vind.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *