Jonah komt niet naar Utopia

Jonah komt niet naar Utopia

Jonah het jongetje wat met zijn ouders langs zouden komen naar Utopia om zijn wens van de wens pot uit te laten komen komt niet. LauraB heeft namelijk een bericht ontvangen en neemt de mail samen met de groep door.

Hallo Laura,
Helaas kan ons bezoek van morgen (vandaag dus) niet doorgaan. We kregen vanmorgen van zijn behandelend onocoloog te horen dat zijn bloedwaarden erg laag zijn. Morgen krijgt Jonah bloedtransfusies. Dit betekend dat wij heel de middag in het ziekenhuis zijn. Tevens is door de lage bloedwaarden de weerstand erg laag en is het af te raden om Jonah met andere mensen in contact te brengen. In zijn situatie kan een verkoudheid tot een longontsteking uitdraaien. Wel kan morgen (vandaag dus) onze vriendin langskomen zij heeft zelf haar kind verloren aan een vergelijkbare ziekte en kan jullie er alles over vertellen en de strijd die wij voeren. Zij zal om 17:30 langskomen en hopen op begrip vanuit onze situatie. En als Jonah zich beter voelt komen we graag nog eens langs.

Bjorn hoort het bericht ook en vindt het bizar en LauraB was er al een beetje bang voor. Het is wel echt sneu. En LauraB gaat haar antwoorden dat de vriendin ook kan komen. Het is belangrijk dat er snel iets gedaan wordt. Mark gaat op vraag van LauraB kijken hoeveel geld er al opgehaald is en ook Ivan vindt Jonah een zielige jongen. Vanavond zullen we dus het indrukwekkende verhaal te horen krijgen.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 7    Gemiddelde: 3.9/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *