Post voor Colinda en Nicole

Post voor Colinda en Nicole

Post voor Colinda en Nicole deze morgen! Ze heeft verschillende berichten vanaf het thuisfront ontvangen. Colinda krijgt verschillende berichten waarvan ze het knap vinden hoe ze zich erdoorheen slaat. En ze hopen dat de rest van de groep het haar gunt om na de nominaties naar huis te gaan. En wordt er over de niet zo nette actie van Wilco gesproken. Als Mark vraagt of hij ook van Wilco iets heeft zegt Colinda nee. En als ik wel iets zou hebben het in de fik zou steken. Ook is een beste vriendin zwanger geworden. En uiteraard brieven van de dochters, ze weten 99,99% zeker dat ze eruit komt. Wanneer zal het zijn de 25e of ergens in juli? Colinda zegt de 25e en de borg maakt haar geen f*ck meer uit. Het is chaos geweest in de bij haar dochters, de examens en Wilco. Maar ze is geslaagd! Je hebt zoveel voor elkaar gekregen en voor andere mensen gezorgd. Wel vond ik het moeilijk dat ik je achter moest laten, ik hoop zo dat je genomineerd mam. Met of geen borg, het is maar geld. Knap van free a girl! Iedereen is trots en steunt je! Geniet van je laatste periode, nog even en dan kunnen we heerlijk samen zijn. Colinda wordt er redelijk emotioneel van maar ze lijkt er wel een oppepper van te krijgen voor de laatste loodjes.

Nicole heeft ook post gehad, met daarin een leuke foto van Nicole en haar moeder. Het was fijne post en ze zijn super trots op haar. Ook heeft Nicole te horen gekregen dat ze in de top 3 van de favoriete bewoners behoort. Dat vertelt ze aan Bas tijdens een sigaretje, al snel volgen de zender checks… Wat zal de dag nog meer brengen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 20    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *