LauraB vertelt Gabriëlle dat ze vertrekt

LauraB vertelt Gabriëlle dat ze vertrekt

Eerder vertelde LauraB al tegen Ivan dat ze aanstaande vrijdag vertrekt uit Utopia en vanavond was Gabriëlle aan de beurt. LauraB neemt haar even apart en vertelt het nieuws…

Bij de loods gaan de twee zitten, LauraB begint over de belofte die ze heeft gemaakt tegenover haar. Het KetiKoti festival zou ze nog mee willen maken, maar ze moet die belofte toch gaan breken. Ga je weg vraagt Gabriëlle met een lichte verbazing, LauraB knikt en zegt ja. Wanneer vraagt Gabriëlle, ik ga het donderdag aan de groep vertellen en vrijdag ga ik weg antwoordt LauraB. Ik vind het kei moeilijk en ben zo blij met jou en vind het super gezellig maar wil graag naar huis. Ga je aanstaande vrijdag echt weg vraagt Gabriëlle vol ongeloof. Ja antwoordt LauraB nog een keer en Gabriëlle zucht, ze moet het even laten zakken. Sorry zegt LauraB en Gabriëlle vind het wel erg snel. Ik heb het vanmiddag aan Ivan vertelt gaat LauraB verder, dus hij weet ervan. En donderdag ga ik het de rest vertellen. Ik wilde het jou ook vertellen omdat we zo’n goede klik hebben en omdat het zo snel is nadat Joe weg is. Gabriëlle antwoordt dat ze niet weet wat ze moet zeggen, ze wil niet huilen. Dan doe je dat toch niet zegt LauraB en Gabriëlle is benieuwd of ze het echt wel zeker weet. LauraB knikt ja en zegt het zeker te weten. Wel vind ik het kei moeilijk om Utopia achter te laten, op een aantal mensen ben ik gek en daar ben jij er een van. Maar liefde is voor mij belangrijk zoals je weet. Ik heb hier de liefde gevonden en als ik vrijdag naar huis ga kunnen Joey en ik nog samen zijn voordat hij op vakantie gaat. Gabriëlle vind het raar, alle mensen waarmee ze een goede klik hebben gaan weg. Je hebt Nicole en Ivan antwoordt LauraB. Ja zegt Gabriëlle maar dat is toch anders. Ik snap het wel en ik voel wat je voelt.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 23    Gemiddelde: 3.1/5]

Enkel nette reacties. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd / niet geplaatst worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. Toke at 18:19

  Zooooo blij, vanaf de eerste nominatie waar LauB bij was hoopte ik al dat ze er uit werd gestemd, en nu is het zover. Wel jammer, ik denk dat zij een hele negatieve lading aan het programma heeft gegeven. Vergeet nooit haar opstelling naar Isabella toe. Het is gewoon een heel jaloerse vrouw.

 2. Mjo at 10:07

  Zal LauraB zeker gaan missen. Men kan zeggen van haar wat men wilt, maar ze had altijd fatsoenlijk taalgebruik en zeker niet onbeschoft naar haar medebewoners toe. Vaak had ze had ook bij het rechte eind, maar ja, dat wordt niet altijd gewaardeerd en geaccepteerd. Met een grote bek, bereik je nu eenmaal meer aan sympathie, he @Marja

  Wie krijg je daar weer voor terug?? Diegene (Bas en Stefanie) die de laatste tijd zijn binnengekomen, zijn nou ook niet om over naar huis te schrijven of van enige toegevoegde waarde.

  Ik vind sowieso de laatste tijd Utopia niet meer echt leuk om naar te kijken, als nu steeds meer “oude getrouwen” (uit vrije wil) weggaan denk ik dat ik de langste tijd van kijken naar Utopia wel gehad heb.

 3. Marja at 08:55

  Zal haar zeker niet missen. Dit luie drinkende en rokende mens . Blij dat ze eindelijk weggaat. Bemoeizuchtige steekneus

 4. dorina at 06:16

  Laura je hebt gelijk. En wat lief dat je ivan en gabrielle ff apart hebt ingelicht en donderdag de groep. We zullen je missen in utopia

  • Toke at 18:21

   Ik heb hier al maanden niet meer gekeken, maar ik verbaas me dat jij Dorina nog steeds een heel andere kijk op bepaalde personen hebt. Hoe is het mogelijk toch (voer voor psychologen).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *