Bas was vannacht iets van plan

Bas was vannacht iets van plan

Bas sloop gisterenavond laat over het terrein van Utopia, hij was duidelijk iets van plan maar werd al snel betrapt…

Bas praat een beetje tegen zichzelf, die lelijke bakken van tafel halen, maar waar laat ik die? Hij staat bij de poort en kijkt vervolgens omhoog en zegt wedden dat ze het pas over een week doorhebben? Zal hij het Utopia bord willen verplaatsen? Bas sluipt vervolgens langs de wellness om de ladder te pakken en gaat weer richting de poort. Hij zet de ladder neer en rent weg richting de loods. daar paakt hij de boor en begint de plantenbakken van de tafel te schroeven terwijl hij op zijn hoede blijft. Dan wordt hij bijna betrapt door Gabriëlle die voorbij komt lopen en verstopt zich, als het gevaar geweken is pakt hij de bloembakken en verbergt deze bij de poort. Dan hoort hij weer iemand dus verstopt zich snel in de bosjes. Maar Rob heeft hem al gezien, hij was op weg naar de wellness voor een radio opname. Wat zit je te doen man? Te poepen? zegt Rob verbaasd tegen Bas. Bas antwoordt dat hij aan het fantaseren was en loopt ook maar mee naar de wellness waar hij ook een interview zal geven.  Wat Bas van plan was is ons een raadsel, wellicht wordt zijn plan vanavond verder uitgevoerd.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 19    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
  1. Mjo at 11:31

    Die Bas, wat een……………..tja, hoe moet ik dat nou netjes zeggen. Ik begin toch sterk aan zijn verstandelijke vermogens te twijfelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *