Utopia nieuwtjes 2 juni

Utopia nieuwtjes 2 juni

Het Utopia nieuws van 2 juni vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte blijft van wat er in Utopia gebeurd.

  • Voor diegene die stream problemen hebben, wij kunnen bevestigen dat meerdere mensen zwart beeld hebben in plaats van bewegende beelden. Wij vallen daar ook onder. Het team van Utopia is momenteel aan het werk om deze problemen op te lossen.
  • Mark en Gina spraken gisteren nog even over Wilco, de oud bewoner heeft voortaan een relatie met Vanessa en maakte het daarom uit met Colinda. Gina is benieuwd wat Mark er van vindt. Mark denkt dat toen hij tegenover Wilco vertelde gevoelens te hebben voor Gina dat hij daarom gegaan is.
  • Het is tijd voor een lockdown, zoals gisteren is aangekondigd in het centraal. Vandaag dus geen laptops en mobiele telefoon toegestaan. Het is dus eigenlijk een mini lockdown met wat minder (technologische) luxe.
  • LauraB heeft vannacht slecht geslapen en de meeste bewoners slapen lekker uit op deze regenachtige dag.
  • Zodra de storing opgelost is en er meer beelden zijn komen we uiteraard terug met nieuw Utopia nieuws!
  • De storing is inmiddels alweer opgelost, de livestreams zijn weer beschikbaar!
  • Ivan, Bjorn en Gio zijn druk bezig met het bouwen van de hokjes waar Colinda en Naomi zich morgen op laten sluiten. Dit doen ze voor het goede doel, Free a Girl.

We voorzien dit bericht regelmatig van updates, kom je later even terug? Niets meer missen van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Twitter en Facebook.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. Hortence at 11:13

    Gina ,voor de duidelijkheid.Wilco had geen relatie met Colinda.Wilco heeft vanaf het begin tegen Colinda gezegd dat hij niet op haar verlieft is.Net hoe Gio tegen Naomi dat hij geen relatie wilt in Utopia.Toch gaat ze met Gio naar bed.Colinda ging ook gewoon met Wilco naar bed.Ze wist dat hij niet verlieft op haar is.Dus Gina ,je zit met Mark opgescheept .Er is niemand die buiten op hem wacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *