De livestreams werken weer

De livestreams werken weer

Eerder schreven we al dat de livestreams problemen hadden. Door technische oorzaak werkte de streams niet en er was een team bezig om de problemen op te lossen. Of zijn er inmiddels aanpassingen gedaan die we niet mochten zien? We kunnen nog niets bespeuren dus houden het maar op een technische storing.

Wat gebeurd er momenteel in Utopia? De mini lockdown is in volle gang, de technische apparaten zijn vanmorgen de kluis in gegaan. Van een echte lockdown is niet echt sprake, de bewoners zitten namelijk lekker warm in de loods. Ze krijgen een muzikale cursus, dit op initiatief van LauraB als groepsactiviteit. Momenteel trommelen de bewoners erop los met djembe’s. Er worden verschillende ritmes gespeeld, het basis ritme en het tegen ritme. De bewoners zijn in 2 groepen verdeeld en trommelen als het ware tegenover elkaar. Ze lijken het allemaal wel leuk te vinden en doen fanatiek mee. Het klinkt overigens nog best leuk ook! Het lijkt Bas wel leuk om een djembe over te kopen maar deze zijn nogal prijzig, zo’n 300 euro. Dus dat doen de bewoners toch maar niet. Ook zullen er nog meer instrumenten bespeeld worden, de djembe’s zijn ingeruild voor de hang een schaal instrument. Daarna zullen de bewoners gezellig gaan lunchen en zit de groepsactiviteit er weer op. Mochten er video’s van vrijkomen zullen we deze opzoeken voor je en in dit bericht plaatsen.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 9    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *