De Utopia throwdown

De Utopia throwdown

Vanmorgen was iedereen al vroeg wakker, en voor diegene die nog lagen te slapen was dat om 7:30 voorbij. Het luchtalarm ging namelijk af tijd om op te staan! Vandaag staat er namelijk iets sportiefs op het programma namelijk de Utopia throwdown. Een evenement waarbij de elementen van crossfit terug zullen komen. Uiteraard zij de taken al verdeeld, een aantal bewoners zullen Utopia vertegenwoordigen in een Utopia team dat zijn Mark, Bas, Bjorn Ivan, Nicole en Ferry. Later zullen zij wel mee gaan helpen met de organisatie. Bjorn en Stefanie verzorgen de entree en verdelen de shirts voor de teams, Gina en Stefanie zorgen voor de niet al te gezonde snacks bij Le Luifel en Gabriëlle en Gaby doen de bar en BBQ. Ook zal Bas ondanks dat zijn strandtent niet geopend is hier van alles verzorgen. Aan de muziek is ook gedacht want er staat op dit moment al een lekker muziekje op. Er wordt al volop gesport en voor zover wij hebben vernomen is de eerste gewonde al richting het ziekenhuis voor nader onderzoek.  Echter mag dat de pret niet drukken want de sporters vermaken zich wel!

 

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *