De eerste campagne dag.

De eerste campagne dag.

De eerste campagne dag van de kandidaat Utopianen zit erop. 

Wim, Madelon en Ron zijn druk bezig om stemmen bijeen te krijgen. Jazeker, de eerste campagnedag van de drie kandidaten is in volle gang. In ons bericht van vanmiddag kunnen jullie teruglezen wat wij over de drie nieuwe kandidaten schreven. Intussen is de eerste dag verstreken, van de tijd die de drie genoemde kandidaten hebben, om  zichzelf te promoten.

De kandidate: Madelon

Deze sportieve dame wist dan ook haar duidelijke boodschap voor haar tegenstanders zéér goed naar voren te brengen: met haar valt niet te spotten! Grappig om te zien hoe zij met een paintball geweer de foto’s van Ron en Wim flink onderhanden neemt! Dit is een goed voorproefje van haar persoonlijkheid. Als deze dame gekozen wordt, dan staat de Utopianen nog heel veel te wachten. Dus als jullie dit aanstaat kun je je stem natuurlijk op die stoere dame uitbrengen. De foto van deze door Madelon “behandelde” foto’s delen wij dan ook graag met jullie!

- paintball geweer

De kandidaat, Ron


Ron onze “paaldanser”, ja deze kandidaat is dus zéér duidelijk een echte levensgenieter. Dit zien wij aan de foto’s die hij deelt. Hij deelt zijn Facebook foto’s van diverse feestjes, waar je hem en zijn vrienden in een café ziet. Tevens zien wij dat hij posters heeft laten maken, waarop hij zichzelf promoot. Het wordt dan ook “guerrilla marketing genoemd”….wat gebeurt er namelijk? Naar het schijnt worden op een parkeerplaats auto’s beplakt met deze posters van Ron. Natuurlijk is niet iedereen hiervan gediend. Maar ja, men is van mening: beter een foto van Ron, dan een bon….. Dus als je op hem stemt, weet je ook waar je voor gaat. Zoals wij het nu zien… een brutale feestganger. Natuurlijk delen wij ook een foto van Ron’s activiteiten.

- ron auto met poster

en de kandidaat Wim

Wim heeft ongeveer eenzelfde idee als Ron. Wim beplakt heel het hoge noorden met zijn posters. Wij zien dan grappige foto’s van auto’s, bushokjes een lokale supermarkt en ook een lokale visboer, die met deze posters beplakt zijn. Dan vermelden wij nog voor de mensen die hierin geïnteresseerd zijn, dat Wim aangeeft een enorme fan van “Game of Thrones” te zijn. Wim vindt dat “alle volgers” alleen al om die reden op hem zouden moeten stemmen. Mocht hij gekozen worden als inwoner van  Utopia en deel zes van de boeken uitkomt, dan vraagt de stoere klusser of iemand hem dit deel zes per post toe wil sturen. Wie dit aanspreekt kan dan ook op Wim de stoere bouwer stemmen. Ook van Wim delen wij een foto met jullie.

- foto wim

Wij zijn benieuwd of jullie al weten wie jullie favoriete inwoner zou zijn? 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 10    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *