Maken Bas en Bjorn stem afspraken?

Maken Bas en Bjorn stem afspraken?

Het aftasten voor de stemming is op het Utopia terrein weer volop aan de gang. Wie zal er met wie samenspannen tijdens de nominaties?  Het blijkt dat Bas en Bjorn beide druk bezig zijn met de aankomende nominaties. Bas is druk bezig met de laatste details voor zijn beachbar, als Bjorn poolshoogte komt nemen. Na wat aftasten stelt hij dan zijn vraag aan Bas we gaan bijna stemmen, ga je vol?Bas glimlacht en zegt dat hij bijna niet kan wachten tot het zover is. Maar Bas vertelt Bjorn nog niet te weten of hij “vol” (dus zijn drie stemmen aan een persoon) zal gaan. Bjorn geeft aan zo ook zijn twijfels te hebben. Zo vertelt Bjorn tot nu toe nooit zijn drie stemmen verdeeld te hebben. Maar Bjorn ziet nu in dat dit soms weinig zin heeft en dat het dan weggegooide stemmen zijn. Mogelijk wil Bjorn ditmaal wel zijn stemmen verdelen.

Bas geeft aan dat Bjorn hier wel gelijk in heeft en zegt stel je gaat vol op één persoon, maar jij bent de enige dan is de kans klein dat die persoon op de nominatiebank belandt. Je stemmen halen niets meer uit en zijn uiteindelijk nutteloos. Bas zou daarom stemmen op Gio, Gina en Colinda. Gina geeft hij zijn stem omdat ze weinig toevoegt aan de groep. En Gio heeft een verkeerde mindset volgens Bas en ook een stem voor Colinda, gewoon omdat zij naar huis wil. Dan ineens komt Bas met een ander plan! Wij horen hem zeggen Het zou ook wel leuk zijn als wij met zijn tweeën Gio zes stemmen geven. Bjorn antwoordt dit een leuk en spannend idee te vinden. Zeker ook, omdat hij het gevoel heeft zelf op de bank terecht te komen. Hij denkt namelijk dat Gio en ook Rob hem alle drie de stemmen zullen geven. Er breken dus spannende tijden aan en mogelijk gaan Bas en Bjorn echt samenspannen bij de nominaties. Zo kunnen zij Gio in de gevarenzone brengen. Inderdaad spanning en sensatie, wat voor reacties zal dat gaan uitlokken?

Wat denken jullie? Is er nu een mogelijkheid, dat de enige Utopiaan die sinds dag één in de loods zit het risico zal lopen op de nominatiebank te komen?

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 27    Gemiddelde: 3.3/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 3 reacties op dit artikel
  1. David Brigham at 12:05

    Na het vertrek van LauraB krijgt Gio denk ik wel de publieksstem (met Naomi en Gina), dus het zou slim zijn van de heren om vol op hetzij Gio hetzij Gina te gaan en zo zelf uit de gevarenzone te komen. Gio ligt voor de hand omdat hij Bas even belabberd behandeld over de stal als hij Bjorn gedaan heeft over de markt. Dus Gio 7 punten moet mogelijk zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *