Bjorn heeft een aanbidster

Bjorn heeft een aanbidster

Tijdens het 500 dagen feest dook Bjorn al met een dame de bosjes in en dezelfde vrouw lijkt er wederom te zijn. De aanbidster is dit keer nog steeds geïnteresseerd in Bjorn en bespreekt dit met Gaby aan de bar. Ze helpt haar namelijk een handje mee.

Gaby vraagt aan de dame of ze al een wandeling met Bjorn heeft gemaakt. Nee antwoordt ze, hij voelt zich niet op zijn gemak. Ben je verliefd op hem vraagt Gaby door. Ik weet niet hoe ik dit moet zeggen gaat de dame verder. Niet verliefd, verliefd maar ik vind hem wel leuk. Maar als hij eruit komt sta ik bij de poort te wachten. Gaby probeert de dame een beetje te pushen dat ze contact moet gaan zoeken met de nu verkleedde als vrouw verkleedde Bjorn. Echter lijkt ze het zelf ook niet zo blij te zijn met de camera’s die haar dan kunnen volgen. Wel wordt er nog een briefje gewisseld tussen de twee wat niet de bedoeling lijkt te zijn… Bjorn komt later even bij de bar maar lijkt haar niet te zien, wellicht gebeurd er nog iets? Echter zal ze wel op moeten schieten want de  roze bingo is zo goed als afgelopen…

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 28    Gemiddelde: 3.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *