De roze bingo in Utopia

De roze bingo in Utopia

Tijdens het bezoek van Mark werden Bjorn en Gio alvast onder handen genomen door de visagie, deze heren worden namelijk omgetoverd naar vrouw. Maar Bas en Mark sluiten later ook aan, vooral Bjorn en Gio hebben de grootste lol. Bas daar in tegen voelt zich erg ongemakkelijk maar dat mag de pret niet drukken. Wat later komen er twee drag queens het terrein opgelopen, ze zijn erg aanwezig en worden hartelijk ontvangen door de andere bewoners. Wat later verschijnen de eerste mensen die mee zullen doen aan de roze bingo. Er komt een grote touringbus het terrein op gereden en de gasten krijgen allemaal een welkomstdrankje zodra ze een zitplaats gevonden hebben. Ook vrij belangrijk, de bingo kaarten worden nog even uitgereikt voor het kan beginnen. Dan neemt Gio het woord of beter gezegd Georgina. Colinda vertelt dat de bingo voor het goede doel, namelijk voor de roze ouderen. De directeur van deze organisatie vertelt wat over het goede doel en legt uit hoe het ontstaan is. Daarna wordt het woord overgegeven aan drag queen Anja en Marijke. Georgina helpt ook wat mee, ëén bingo ronde bestaat uit 3 rondes. Alle drankjes en eten kosten vandaag 2 euro. Ook wordt het pruikenhuis bedankt waardoor Mark, Gio, Bas en Bjorn omgetoverd konden worden tot vrouw. Daarna gaat de bingo van start! Er kan van alles gewonnen worden, zoals tshirts, massageolie, een kalender en uiteraard een Utopia magazine.

 

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 4.2/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er is 1 reactie op dit artikel
  1. adriana46 at 01:19

    Grappig die beelden van de Utopiaantjes. Roze bingo, leuk! Zeker het doel, de ouderen die dit vroeger hebben moeten verzwijgen kunnen nu “uit” of in de kleren komen… Die prijzen in de bingo zijn leuk en ja zo komen ze toch van de Utopia magazines af die niet goed te verkopen zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *