Familiebezoek voor Mark

Familiebezoek voor Mark

Na het centraal over de roze bingo die vanmiddag plaats zal vinden kwam al snel het bezoek voor Mark. Zijn familie komt een paar uur in Utopia vertoeven waar hij natuurlijk erg blij mee is.

Gina en Mark hebben van tevoren even een mooi bosje bloemen geplukt die overhandigd kan worden. Gina is zichtbaar zenuwachtig en Mark stelt haar gerust, doe maar rustig aan. En dan komt er een rode auto het terrein opgereden. Dit keer is zijn zus, zwager, neefje, hondjes, moeder en vader die langs komen. Het gezelschap loopt richting de loods en daar volgt een rondje begroeting. Daarna gaat het gezelschap onder het genot van een drankje lekker zitten. Er is weer van alles meegenomen waaronder taart die al snel gesneden en verdeeld wordt. Het hondje van Mark heeft een tumor en daar gaat het niet zo goed meer mee. Na het nuttigen van de taart worden er verschillende cadeautjes uitgedeeld. Ook heeft Mark nog wat voor zijn neefje, een hoodie en een tshirt ondertekend door DJ Tony die tijdens het 500 dagen feest gedraaid heeft. De zus van Mark heeft geen contact meer met Vanessa. Het is sinds dat ze een relatie heeft met Wilco een beetje verwatert. Ook lijkt Gina het goed te kunnen vinden met haar schoonfamilie. Ook gaat Mark in de buitenwereld verder met Le Luifel, zo blijkt uit het gesprek met zijn moeder. De vader van Mark is namelijk een beetje aan het rond kijken voor verschillende locaties. Kortom het gaat er erg gezellig aan toe tijdens deze drukke dag!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 34    Gemiddelde: 3.6/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *