Een centraal over de roze bingo

Een centraal over de roze bingo

Vandaag staat de roze bingo op het programma en dat wordt geregeld door Colinda. Hoogste tijd om nog even snel wat door te spreken, tijd voor een klein centraaltje.

Colinda vind het lang duren voordat iedereen er is, ze zegt tegen Gabriëlle die er wel zit dat ze blij zou zijn als ze in de buitenwereld is. Daar kun je tenminste wel bouwen op mensen. Gabriëlle snapt het helemaal. Als iedereen zit begint Colinda te vertellen, ze wil het kort houden want zo komt ook nog bezoek voor Mark. De roze bingo begint vanaf 16:00 maar kunnen vanaf 15:00 al binnen. Het zijn allemaal wat ouderen dus help ze even. De heren worden om 13:00 uur omgetoverd tot vrouw. De heren krijgen dan verschillende vrouwen namen. Er moeten nog vlaggen opgehangen worden en lijnen gespannen worden. Ook moet de garderobe klaar gemaakt worden. Dat doen Gabriëlle en Nicole. Ook verzorgd Gabriëlle de koffie. Gaby en Stefanie staan bij de bar, Gio en Colinda presentatie, de rest van de bingo worden begeleid door drag queens, Naomi doet de foto’s, Rob en Ivan doen Le Luifel, Gina en Bas zijn runners, Bjorn is de dj en doet de entree. En Mark controleert of de bingo juist is. De bingo zal ongeveer 1,5 uur duren en iedereen krijgt een welkomstdrankje. Er worden drie bingo rondes gedaan, het vals e nichten koor komt, en er komen 2 drag queens een optreden geven. De rest wijst zich eigenlijk vanzelf. Iedereen moet om 15:00 uur klaar zijn zodat de mensen het terrein op kunnen. Het wordt een leuke gezellige dag met ondeugende mensen aldus Colinda die het centraal afsluit.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 12    Gemiddelde: 2.7/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *