Utopia nieuwtjes 13 juni

Utopia nieuwtjes 13 juni

Utopia nieuwtjes van 13 juni vindt je hier terug, alle gebeurtenissen op een rijtje zodat je volledig op de hoogte bent van wat er in Utopia gebeurd.

 •  Gisterenavond hebben de bewoners de opstelling voor de roze bingo alvast klaar gezet. Dat scheelt weer werk!
 • Bas en Ivan hebben de koeien verzorgd.
 • De roze bingo staat vandaag op het programma. En dat betekend dat een aantal mannen in een jurk gehesen worden. Zo zien we Mark en Bjorn al in een vrouwen outfit. De heren vermaken zich en hebben er veel lol om.
 • Ivan en Nicole liggen lekker knus bij elkaar in bed te kletsen. De twee lijken elkaar weer helemaal gevonden te hebben. Ze lijken een medisch gesprek te hebben Nicole legt uit wat een herseninfarct is.
 • Benieuwd naar de nieuwe potentiële bewoners? Kijk dan hier even, ze stellen zich daar aan je voor.
 • Naast de roze bingo is er ook nog iets leuks voor Mark gepland, hij krijgt namelijk bezoek! Hier kun je het verslag terug lezen.

We voorzien dit bericht regelmatig van updates, kom je later even terug? Wil je volledig op de hoogte blijven van wat er in Utopia gebeurd? Volg ons dan op Facebook en Twitter.

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 16    Gemiddelde: 4/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 2 reacties op dit artikel
 1. joyce madarie zweers at 11:48

  hoop dat dit uitgezonden wordt , mocht hij ooit weer in strijd zijn met nicole , over respect en zo naar zijn familie en dat hij praat over respectloze dingen , in hun verdere leven buiten utopia , kan je dit voorschotelen , en hem voorhouden , kijk ivan , over respect , praat niet over respect , ben je utopia vergeten , die strijden wat wij hebben geleverd tegen over elkaar . soft porno op tv . je weet er zijn camera s , pas maar op of de moskee het goedkeurd , als wij naar arie boomsma met die reclame van holly soda , komt onze kerken en gelovige mensen op de achterpoten . hoe zit dat bij jullie . nou een risico neem je hier .

 2. joyce madarie zweers at 11:39

  moeten we dit nu bekijken , hoop dat je familie er van geniet , tja sex voor het huwelijk , hij met zijn praatjes , moeten zijn kinderen later zien op youtube , hij praat altijd uit 2 monden , gewoon in 2 strijd met zich zelf , het ziet er goed uit op camera .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *