Drie nieuwe potentiële bewoners stellen zich voor

Drie nieuwe potentiële bewoners stellen zich voor

De drie nieuwe potentiële bewoners zijn weer bekend, dit keer gaat het om een bouwvakker, paaldanser en een sportwelzijn medewerker. Hieronder zullen wij de nieuwelingen omschrijven, het stemmen is begonnen!

Wim
Wim is bouwvakker en 29 jaar oud, hij is dol op vrouwen. Hij drinkt in zijn vrije tijd graag een biertje en is al 10 jaar bezig in de bouw. Alles wat ik in mijn hoofd heb maak ik met mijn handen dit komt dankzij mijn vele ervaringen in de woningbouw en renovatie. In Utopia is het mijn doel om alle vrouwen aan het klussen te krijgen. En dat wil ik doen door klus workshops te geven binnen Utopia. Hij heeft ook een mooie roze gereedschapsset samengesteld die verkocht kan worden. Maar ook de mannen kunnen een opfris cursus gebruiken qua klussen want Utopia is nog lang niet klaar met bouwen. De wellness moet plat en het bouwniveau in Utopia is erg laag dat wil ik graag omhoog tillen.

Madelon
Madelon is 24 jaar gek op voetbal en single. Ik ben zorgzaam, een harde werker en ik hou van een geintje op zijn tijd. Ik ga voor meer positiviteit zorgen in de groep en word Utopiaan van het jaar. Ik ben in verschillende landen geweest en heb hier voetbalprojecten opgezet voor straatkinderen. Net als Bjorn heb ik de sportopleiding afgerond. En wil samen met hem sport en spel evenementen organiseren. Madelon wil door middel van een pub quiz(en) geld binnen halen omdat ik graag mensen samen breng.

Ron
Ron wil graag de tuin bij gaan houden want ik heb groene vingers die jeuken om te oogsten. Ik ben Ron 30 jaar en vrijgezel, ik hou van tuinieren, leiding geven en ik wil er goed uit zien. Daarom fitness ik veel en is paaldansen mijn grootste hobby. Het doet Ron pijn dat de tuin die Chris heeft opgebouwd langzaamaan verpieterd. Daar wil ik verandering in brengen en er een mooi paradijsje van maken. Ik ga me in allerlei manieren wringen om geld te verdienen en dat wil ik gaan doen met paaldans workshops. Maar ook wil hij t-shirts gaan verkopen met zijn hoofd erop dat gaat vast veel geld opleveren.

Stemmen kan hier!

Beoordeel dit bericht:
[Totaal: 22    Gemiddelde: 3.5/5]

Hou a.u.b.uw reactie netjes. Mocht dit niet gebeuren kan uw reactie verwijderd worden!   In enkele gevallen kan het even duren voordat een reactie verschijnt, deze dienen handmatig goedgekeurd te worden. Bedankt voor uw begrip.

Er zijn 5 reacties op dit artikel
 1. adriana46 at 01:32

  Zelf ingenomen vind ik ze wel, maar misschien moet je dat als kandidaat Utopiaan wel zijn? Wel verbaast mij de opmerking van Ron, T-shirts met zijn hoofd erop, lwaaraan hij veel geld denkt te verdienen? Vindt hij zichzelf zo knap dan? Nou hij is zeker mijn smaak niet. Mogelijk is het een positief T-shirt als ik de spreeuwen uit de kersenboom moet jagen….. lol jullie kennen inmiddels mijn humor wel 🙂

 2. anneke at 12:33

  Alle drie erin. Er moet er toch een uit dan kunnen die drie de bank sitter eruit stemmen .
  ze hebben geen van drieen iets nieuws
  Ze hebben wel iemand nodig voor de maker ik vindt het jammer dat het alleen de eerste paar weken is verzorgt.

  • anneke at 12:55

   Ik heb weer niet gekeken wat er kwam te staan/ sitter moet zitters zijn, maker moet akker zijn sorry voor de fouten

 3. ah at 11:16

  Ja waarom moeilijk doen als het ook eenvoudig kan. Alle drie gewoon binnen houden. Zo te zien voegen alle drie iets positiefs aan Utopia toe.

 4. Lisa at 10:54

  Laat ze alle 3 maar blijven.2 plekken moesten toch nog opgevuld worden.De derde kan dan er een uit knikkeren.vind ze alle 3 positief en het klinkt of ze het niveau in Utopia flink omhoog kunnen krijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *